Bor je napisal/-a:Ta zakon je mal neumen!
Jst mam na avtu katalizator ampak zaradi kilometrov ne bom nardil tehničnega in mogu menjat in dat en kup dnarja .
En ki ma pa avto brez katalizatorja pa lohk avto bol onesnažuje bo pa naredu oz bo šel mal naštelat frgazar.
[YuGo] je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Ta zakon je mal neumen!
Jst mam na avtu katalizator ampak zaradi kilometrov ne bom nardil tehničnega in mogu menjat in dat en kup dnarja .
En ki ma pa avto brez katalizatorja pa lohk avto bol onesnažuje bo pa naredu oz bo šel mal naštelat frgazar.
zakaj misliš, da nekdo z istim avtom brez katalizatorja bolj onesnažuje okolje, kot pa ti ki imaš neizpraven katalizator?
lp
Tamara je napisal/-a:Ko sem vceraj gledala dnevnik in videla to sranje glede tehnicnega in izpusnih plinov, sem bla vsa penasta.....ne samo, da bomo vec placevali....se katalizator bom morala zamenjati, ker mi lucka sveti ze 100 let....f*** off!!!!!! 150.000.......bolj, da zamenjam avto![]()
![]()
[YuGo] je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Ta zakon je mal neumen!
zakaj misliš, da nekdo z istim avtom brez katalizatorja bolj onesnažuje okolje, kot pa ti ki imaš neizpraven katalizator?
lp
johnyr je napisal/-a:perimund je napisal/-a:Dejstvo je da bomo ob €€€ - za npr. 523i l97 kat = 250Kops:
Sej ti ni treba original kupit.
Pa še ta trik. Kupiš enkrat (al si pa sposodiš), greš čez teh. daš dol ( starga nazaj ) pa ob naslednjem teh spet novga gor, itd. 2h dela za velik prihranek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov