Debate, ki niso vezane na ostala področja...

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Štoparske prigode tako ali drugače

Napisal/-a [YuGo] To okt 14, 2003 9:34 am

dajte malo opisat tisti, ki štopate ali ste štopali, ter tisti, ki pobirate štopare...

lp

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To okt 14, 2003 9:47 am

Hum jaz ponavadi pobiram stoparje. NImam pa nobenih posebnih pripetljajev.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To okt 14, 2003 9:52 am

Ok ustavu enima dvema štoparja. Ko pa sn drugi dan avto sisal pa opazim da sta skor pol kile trave(no ja mal manj) stresla po mojih zadnjih sedežih. Bi me gospodje plavi ustavil bi pa naj****.

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a vuk To okt 14, 2003 9:53 am

Sem štopal,ko sem bil na faxu,pa tudi zdaj še pobiram štoparje. Glede dogodivščin;jih je kar nekaj....samo par...zaštopal Hondo Legend z testnim voznikom Avtomagazina;'rally' vožnja čez Tuhinjsko dolino,ena teta je vozla iz LJ v MB točno po omejitvah-prehitevali so naju tudi šleparji,en tip s Škodo je vedno,ko je bramzal,bremzal na polno...enkrat me je v LJ pobrala ena simpatična gospodična v minici in z dekoltejem do popka...pa še in še stvari se je dogajalo.Na srečo nobene slabe izkušnje in nobene nersreče med štoparskim časom.
lp vuk
Zadnjič spremenil vuk, dne To okt 14, 2003 10:04 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To okt 14, 2003 10:01 am

zelo veliko prigot bi se lahko kar razpisala bom čisto kratka rada ustavim bilo kakšnim štoparjem ja veliko od njih pa smo postali zelo dobri prijatelji ja patudi taki so umes ki jih je bilo strah in so raje iztopili pa še bi lahko pisala
lp tigrica

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec To okt 14, 2003 10:09 am

enkrat mi je ustavu en norc s katro, prehitevali smo kamion čez dvojno polno črto, na koncu pa smo srečno prispeli iz LJ v NM. Kolega ki vozi kamion, je pobral enga štoparja na danskem, bil je iz LJ, je bil čist brez keša, mu je kupu hrano in pijačo, štopar se ga je napil že po 3 pirih, čist bogi, vglavnem vožnjo si je odslužil tako, da je po avtocesti v nemčiji rinil gumo z feltno približno 1km, ki je odpadla s pogonskega kolesa kamiona, dober da niso koga še ubili.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To okt 14, 2003 10:44 am

Štopanje še iz časov juge - cela jugoslavija od triglava do ohrida pri 16-ih letih - cela 2 meseca med počitnicami sem preštopal. dogodivščin za celo knjigo - škoda, k se mi ne da pisat.
Drgač pa najhujša dogodivščina ob 3h zjutraj na cestninski(nekdanji) razdrto.
Čakam če bo kdo ustavil, pa pridejo policaji, nekaj česa me gledajo, pol pa ustavjo en avto in policaj reče al boš tegale pelu, pa name pokaže, al boš pa pihu. In on sevda bom pelu, bom pelu in jst u avto pa gremo proti morju - in pol mi je blo šele jasno zakaj je policaj reku, boš phu - vzadi je mel 24 piksen pira in samo še eno celo - tip je spil 23 pirov, ker je dobu otroka in je šu ženo u izolsko bolnišnico pogledat - čist naklan - na črnem kalu pa nesreča tip je zapeljal mal bl proti robu - avto na streho in 75m po strehi preden se je ustavu. in še enkrat isti policaji mim - in tokrat sem se pa z njimi peljal do kopra, kamor so peljal tipa na streznitev - men nč, njemu nč - avto pa totalka - audi 100 - takrat kr dobra mašinca, pa še čist nova.

So mi pa tut parkrat že ženske ustavle, pa je kr u šumico zapeljale in ...

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 To okt 14, 2003 11:26 am

nebivedu je napisal/-a:So mi pa tut parkrat že ženske ustavle, pa je kr u šumico zapeljale in ...

Ja, kaj je zdej, najboljše pa zamolčiš... :P
tom2

Uporabniški avatar
roby
Novinec

Napisal/-a roby To okt 14, 2003 11:37 am

tom2 je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:So mi pa tut parkrat že ženske ustavle, pa je kr u šumico zapeljale in ...

Ja, kaj je zdej, najboljše pa zamolčiš... :P

Al je blo pa tok slab da ne pove :lol:

lp Roby

Uporabniški avatar
Linci
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a Linci To okt 14, 2003 11:48 am

Najhujša prigoda po kteri sm mislila da ne bom nikol več štopala. Iz Velenja do arje vasi v enen zdrapanem jugiču, še dons se čudim kk je tist avto skup stal. Tip mende zadet ku mina da je komi govoru. Pele on in nč ne ovinka smo šli skos naravnost, pa ga zanaša od levga roba do bankine in pol se je skor zaletu v en avto k je stal, kr je neki zjal okol. Js sm bla čist cele k stena!
BAD GIRL for life

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To okt 14, 2003 1:06 pm

Kaj a nadaljevanja ne poznate?
Bilo je lepo in prišel sem na cilj vedno z kake 2 ure zamude.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To okt 14, 2003 1:16 pm

Trenutno se ne spomnim, da bi imel kaksne prigode. Sicer pa tudi nisem veliko stopal. Le lokalno in vcasih v LJ. Tako da so bile minimalne moznosti za kaksne dogodivscine.
SlikaSlika

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To okt 14, 2003 1:25 pm

Jst pa pobiram večinoma štoparke :D Sam jih ne zapelem v šumico,tak da punce nč vas bit strah :D :!: Poberem tut kakšnga tipa če mi ne zgleda kak zadetek al pa celo nevaren :!: Štopu sem pa sam 2x v življenju. Nazadnje je bilo pred 14dnevi iz Nm v KK, kjer sem mogu 3x štopat in nisem nikjer čaku dlje kot 5min :!: Ta dan se mi je pa res smejalo, ko sem tko hitr dubu štop :D :!:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To okt 14, 2003 2:04 pm

Smrkec je napisal/-a:Jst pa pobiram večinoma štoparke :D Sam jih ne zapelem v šumico,tak da punce nč vas bit strah :D :!: Poberem tut kakšnga tipa če mi ne zgleda kak zadetek al pa celo nevaren :!: Štopu sem pa sam 2x v življenju. Nazadnje je bilo pred 14dnevi iz Nm v KK, kjer sem mogu 3x štopat in nisem nikjer čaku dlje kot 5min :!: Ta dan se mi je pa res smejalo, ko sem tko hitr dubu štop :D :!:

:lol: :lol: pa se vsi strinjajo ker pobiraš samo punce

glejte ravnokar sem se spolnila ene prigode ko sva z bivšim fantom štopala iz
Karlovca do krškega prišla sva za dobro uro domov ampak še zdej mi ni jasno zakaj so ustavljali ali zato ker je imel on tafograh v roki ker je bil šofer ali so zaradi mene ustavljali ooo to moram pa še malo razmisliti
lp tigrica

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc To okt 14, 2003 2:15 pm

včasih kar dost ustavljal štoparjem, enkrat so me mal okradel, od takrat pobiram sam še poznane..

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr okt 15, 2003 10:48 am

@tigrica: vsi soferji se med seboj pobirajo. vem k je moj foter sofer. :wink:

drugac pa js tud vedno puncam ustavlam (ce ni kaka XXXL, seveda :roll: ), do zdej sn pa sam dve pobral, eno z avtom, eno pa z motorjem. z motorjem se navadno nocejo pelat kr "jih je strah". :P :twisted: :twisted:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

baron
Novinec

Napisal/-a baron Sr okt 15, 2003 7:29 pm

Karkol se vm je kej tazga zgodl se vam kej tezga kot se je men ni zgodl.
Jest sem se pol poroču s tisto kt sm jo spoznau na štopu. :roll:

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Sr okt 15, 2003 7:37 pm

baron je napisal/-a:Karkol se vm je kej tazga zgodl se vam kej tezga kot se je men ni zgodl.
Jest sem se pol poroču s tisto kt sm jo spoznau na štopu. :roll:

Ej pozabil si napisati:a)je to dobra prigoda
b)je to nezgoda

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po okt 20, 2003 2:17 pm

Mislm, da je to bl slabo blo - k tok mal odpiše.

LP
Nebivedu

P.S. Pa ne vzemi zares - malo šale mora biti.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov