clio je napisal/-a:Z velikimi mukami mi je le uspelo dobiti TUV za spojlerje in z tem lahko homologiraš spojlerje iz poliestra! :P Fajn ne?Oni tip je naredil brez problema!Za 6 strani papira sem dal 10.000 sit pra...i
mazda-mx3 je napisal/-a:clio je napisal/-a:Z velikimi mukami mi je le uspelo dobiti TUV za spojlerje in z tem lahko homologiraš spojlerje iz poliestra! :P Fajn ne?Oni tip je naredil brez problema!Za 6 strani papira sem dal 10.000 sit pra...i
Home made spojlerji?
Kje pa?
clio je napisal/-a:Z velikimi mukami mi je le uspelo dobiti TUV za spojlerje in z tem lahko homologiraš spojlerje iz poliestra! :P Fajn ne?Oni tip je naredil brez problema!Za 6 strani papira sem dal 10.000 sit pra...i
Galantfrik je napisal/-a:clio je napisal/-a:Z velikimi mukami mi je le uspelo dobiti TUV za spojlerje in z tem lahko homologiraš spojlerje iz poliestra! :P Fajn ne?Oni tip je naredil brez problema!Za 6 strani papira sem dal 10.000 sit pra...i
Dej povej kje si dobil papir oz. kdo gi ga je naredu (TUV) za home-made spojlerje???
monster_d je napisal/-a:Hehe, midva se bma ze zmenila!!! hehe
![]()
aja ono zadevo pa pridem konc tega tedna pogledat!
clio je napisal/-a:Galantfrik je napisal/-a:clio je napisal/-a:Z velikimi mukami mi je le uspelo dobiti TUV za spojlerje in z tem lahko homologiraš spojlerje iz poliestra! :P Fajn ne?Oni tip je naredil brez problema!Za 6 strani papira sem dal 10.000 sit pra...i
Dej povej kje si dobil papir oz. kdo gi ga je naredu (TUV) za home-made spojlerje???
Saj to kdo ga je zrital ni važno važno je da je v mojih rokah če koga zanima se lahko izmnimo sam nemislim tega množično kopirat to kar pozabite!
clio je napisal/-a:Galantfrik je napisal/-a:clio je napisal/-a:Z velikimi mukami mi je le uspelo dobiti TUV za spojlerje in z tem lahko homologiraš spojlerje iz poliestra! :P Fajn ne?Oni tip je naredil brez problema!Za 6 strani papira sem dal 10.000 sit pra...i
Saj to kdo ga je zrital ni važno važno je da je v mojih rokah če koga zanima se lahko izmnimosam nemislim tega množično kopirat to kar pozabite! :evil:
mazda-mx3 je napisal/-a:clio je napisal/-a:Galantfrik je napisal/-a:clio je napisal/-a:Z velikimi mukami mi je le uspelo dobiti TUV za spojlerje in z tem lahko homologiraš spojlerje iz poliestra! :P Fajn ne?Oni tip je naredil brez problema!Za 6 strani papira sem dal 10.000 sit pra...i
Saj to kdo ga je zrital ni važno važno je da je v mojih rokah če koga zanima se lahko izmnimosam nemislim tega množično kopirat to kar pozabite! :evil:
Clio v cem je sploh fora, da si to objavil tle na forumu?
Zato, da se ostalim sline cedijo?
Ce nimas namena to mnozicno kopirat (OK to ze lahko razumem) al pa povedat kje si to dobil, pol to zadrzi zase!
Mislim da je brezveze kazati egoizem, kar ti tle vsekakor pocnes.
Sem kupil ferrarija za 1 mio SIT. Kje me boste prasali, kolko jih se majo po taki ceni, me boste prasali.
Jaz pa vam bom samo odgovoril, da ne mislim množično izdajat naokoli kje sem ga kupil, da pa jih majo ful, dober primer, ne?!
Drugic, ce pa mislis na tak nacin rajcat raje ne pisi nicesar.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov