Ja no ne ga srat
Bom jest jutri napisal eno lestvico pa spodi napisal...povzeto po lari fari...pa bo
Ti testi ne pomenijo nic.
Glavna fora je pa se ta, da na take lestvice pridejo avti, ki se prodajo v dolocenih kolicinah. Tako da Lexusa ne bos videl na teh lestvicah.
Lahko pa trdim, da ljudi, ki kupujejo avto in ne vedo se kaj bodo kupili s takim testom ne prepricas, da bodo kupili Hyundai. Seveda jih pa lahko prepricas, da bodo kupili Toyoto. To pa zato ker ni ena revija izdala take lestvice, ampak enostavno zato, ker se o tem govori ze kar nekaj casa in ni ravno toliko ljudi na svetu, ki bi trdili nasprotno. Isto kot recimo za Renault...kjer vsak drugi joka, da mu nekaj ne dela (tudi jaz) in Renault dobi slab sloves. Pa kaj mu bo slab sloves ce je trenutno najbolj prodajana znamka v Evropi.
In sem preprican, da se o Hyundai ne bo zacelo tako govorit kot pa o Toyoti.
Drugace pa nimam nic proti Hyundai. Tudi sam bi z veseljem imel novega kupeja. Stari mi niso prav prevec vsec

Ampak temu testu o kvaliteti pa ne bom nikoli verjel.
Pa vsi, ki kupujete avto za okoli 6M SIT, pomislite na Lexus IS200, ki je cenovno tega ranga. Lexus se je v svojih letih delovanja pokazal kaj je kvaliteta, kar tudi kazejo njihove nagrade...ampak na lestvicah avta se vseeno ni!!! Razsirite Lexus in ne kupujte za 6M SIT BMW ali Audi A3...A3...komad kesa....In podobne evropske navlake, ki jo vidis na vsakem vogalu (in tudi na vsaki ravni cesti, ce smo ze pri tem).
Ali ni ze dolgcas, da je v Sloveniji, ki je KAO revna drzava skoraj vsak drugi avto nemski.
Ja, k mi ni sploh filig pogledat enga BMW pa ne vem kaksen naj bo ze, ali pa MB ne vem s kolk 400+ konji. Pa vidim recimo novo Hondo Accord, pa si recem, hm...lej...tega se pa ne vidi vsak dan...ali pa recimo, ko ze vidim Lexusa...si vzamem cas in si ga posteno ogledam....
Ampak zasel sem ze v druge vode.....