Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Treba ubost en smajser!

Napisal/-a Nu-NRG To okt 14, 2003 10:18 pm

Kaj se mi je danes zgodilo na avtocesti .. 2x
Se peljem po obvoznici ene 150km/h in se zacnem blizat enmu tvingecu ki je peljal 130km/h .. ne ocitno mu je izpod casti. Skratka priblizam se mu na ene 3-2 metra in mi tipo na bremzo skoc .. dokaj mocno .. no prob .. vem da mi avto dobr bremza saj sm nedavno menjal pakne. Oke in pol mi poc zivc ga zacnem sledit in je takoj dol spizdu iz obvoznice. Na sreco tako da je svignu dol tazadn trenutek jaz pa sm pol raj nadaljeval.

Ene 30KM nizje .. (doljenska avotcesta ze za spustom iz visnje gore proti ivancni - ja taka dolga ravnina) .. ga zacnem spidirat na ene 160-170km/h in se tko peljem .. en audi (neki zescega - 2 rora) se mi umakne se predn sm mu prsu 40m za rit ampak neeeeeeeee pol pa more ena zenska na prehitevalnem srat z cliotom .. oke sej je peljala 140km/h in ko mene wid v speglu mi zabremza na ene 110km/h jaz pa avto postavu na odbijac punco pa skor kap ker se nikol nism trenutno tolk mocno bremze pribil sploh pa ne na prehitevalnem pasu .. in pol se dol umakne in mi j*** se pokaze. Sm mislu da jo bom ustrelu.

SOVRAZM NAROD KI SE GRE POLICAJE NA PREHITEVLANEM PASU! BEWARE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :evil: :!:

PS: V obeh primerih nista imela nikogar pred seboj. Tak narod bo lepega dne nekoga ubil. Res pa da mi je dan ze tko al tko pokvaru programer od hotela slon .. njega bi tud ustrelu

LP, Klemen
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne To okt 14, 2003 10:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To okt 14, 2003 10:25 pm

Povsem te razumem in s teboj delim ubijalske nagone :evil: Sovražm use, ki na AC ne gledajo v špegu in vsakič sprot znorim... Ful mi gre bencina.. Pospešm, blendam iz 100m, ker vidm da voz 110 sam po prehitevalnmu... Pobremzi al pa po desni mem....
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To okt 14, 2003 10:26 pm

Ej pa sej ne recem pelji 130 pelji 100 pelji 90 samo pišuka spoki se dol iz prehitevalnega ko je za tabo hitrejse vozilo .. audi ki je mel vejretno 3x huj masino se mi je umaknu una zenska pa mi je sla namenoma na bremzo stopit! pišuka naslednic potegnem mimo, pred njo in pok na polno bremzo in garantiram da bo krila za 1 mio skode samo meni ce ne vec.

Tnx pugi .. aja pol pa pazi en fiat prehiteva enga golfa .. sej ne da je rabu ene 2km da ga je prehitel jaz pa istocasno po odstavnem zviz z 150 km/h mimo obeh in mi gresta oba blendat .. ma da bi oba poslal v dom za ostarele. Pa to sm naredil samo zato ker mi je skoda da bi bremzal iz 170 zarad unih dveh. Res skoda mojega avta, podvozja, pakn, disko, bencina in zivcev .. tko pa sm cist sprosceno zapeljal na odstavni pas po katerem sm naredil slabih 200m

Stalno gledat vzvratno ogledalo. Jaz se zmeraj umaknem hitrejsemu vozilu! Pa ceprav samo za 5km/h.. raj trikrat poglej spegu pa ocen z kolk se nekdo priblizuje preden potegnes vn .. ker ce pogledas .. pogledati ogledalo je malenkost! Resuje zivljenja!

Aja pa da je moja punca ze drla na unga twingeca "MOVE ITTTTTTTTTTTTT" medtem ko sm bil jaz cist mirn .. pa sm jo debelo gledal :shock: :shock: :) pol veste da je namenoma zganjal sceno.

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao To okt 14, 2003 10:57 pm

jaz b**** sem pa mislil da je omejitev na AC 130km/h :roll:

sicer pa za take tezave priporocam Persen :wink:
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To okt 14, 2003 11:16 pm

Med drugim se mi je mudilo ker si je fotr nogo zlomu. ende. Pa ce un programer kurcev nebi zamudil za celo uro se mi nebi lih tolk mudilo kot se mi je.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr okt 15, 2003 5:50 am

Mah tega je prevec. Smo ze enkrat razpravljali na forumu. Nu-NRG pocakaj pravo osebo na tem forumu, ki bo tebe oznacu kot totalnega norca in da zaradi takih umirajo ljudje. Ne pa zaradi takih ki ne znajo gledati v vzratno ogledalo. Enkrat se je kolegu zgodilo da je ena zenska enostavo sla ven brez da bi kaj pogledala nazaj. Mimo njega pa Passat karavan in potem ves na bremzah da jo ni nabasal. OK kolega se pocasi priblizuje tej osebi in glej ga zlomka. Spet ven brezdabikaj pogledala nazaj ( kolega je bil namrec malo pred njo na prehitevalnem pasu ) :shock: :shock: :shock: . Jah tako je. Samo ustavt avto pa tepst. :P :P :P
SlikaSlika

MEGAROB
Nov uporabnik

Kraj: NM

Napisal/-a MEGAROB Sr okt 15, 2003 6:15 am

Mam en komentar na to temo. Glede na kulturo vožnje v SLO lahk povem, da je čist na podnu. Če bi vsi upošteval pravila lepe vožnje, pa tud špegle gledal, se nobenmu ne bi blo treba razburjat.
Lep primer takega vedenja je Nemčija. Tam se pelješ 200 na uro, pa moraš tud na 100 zmanjšat, vendar ti folk ne blenda (kazen min. 50 EUR), zelo nevljudno pa je že, če daš levi smernik. Vendar se ti pa folk umika, še predn ti do njega prpelješ.
Mal premislte, najboljš pa da to mal v praksi probate, pa boste vidl, da je bolš bit miren, kot pa se na vse kriplje razburjat.
:wink: :!: :roll:

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Sr okt 15, 2003 6:37 am

Nu-NRG je napisal/-a:Ej pa sej ne recem pelji 130 pelji 100 pelji 90 samo pišuka spoki se dol iz prehitevalnega ko je za tabo hitrejse vozilo .. audi ki je mel vejretno 3x huj masino se mi je umaknu una zenska pa mi je sla namenoma na bremzo stopit! pišuka naslednic potegnem mimo, pred njo in pok na polno bremzo in garantiram da bo krila za 1 mio skode samo meni ce ne vec.

Tnx pugi .. aja pol pa pazi en fiat prehiteva enga golfa .. sej ne da je rabu ene 2km da ga je prehitel jaz pa istocasno po odstavnem zviz z 150 km/h mimo obeh in mi gresta oba blendat .. ma da bi oba poslal v dom za ostarele. Pa to sm naredil samo zato ker mi je skoda da bi bremzal iz 170 zarad unih dveh. Res skoda mojega avta, podvozja, pakn, disko, bencina in zivcev .. tko pa sm cist sprosceno zapeljal na odstavni pas po katerem sm naredil slabih 200m

Stalno gledat vzvratno ogledalo. Jaz se zmeraj umaknem hitrejsemu vozilu! Pa ceprav samo za 5km/h.. raj trikrat poglej spegu pa ocen z kolk se nekdo priblizuje preden potegnes vn .. ker ce pogledas .. pogledati ogledalo je malenkost! Resuje zivljenja!

Aja pa da je moja punca ze drla na unga twingeca "MOVE ITTTTTTTTTTTTT" medtem ko sm bil jaz cist mirn .. pa sm jo debelo gledal :shock: :shock: :) pol veste da je namenoma zganjal sceno.

Po obvoznici 150, po AC 170 in pol se še čudiš, da ti ljudje blenadjo !! Mal se zamisl kdo bo tist , ki bo koga ubil !!

Lp, Bojan

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 15, 2003 6:48 am

O lej X-Hair ima prav. Sicer pa v zivljenju nism nobene rdece prevozu, stop znaka, neprednostnega, izsilu, koag zapru, ali komu pritiskal bremze na avtocesi na prehitevlanem pasu pri 130km/h KER JE TO ZIVA LUDOST.

Bojan ti nikoli nisi peljal nobenega avta hitreje kot 130km/h ce pac pravilno zastopim tvoj post? Ves kaj hocm rect? Aja pa se nekaj mi povej .. na avtocesti 130km/h pa mi kombi metr pred mano zapelje z 90km/h vn .. ampak norc sm jaz ..
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne Sr okt 15, 2003 6:59 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mulc_2000
Nov uporabnik

Kraj: nekje na primorskem

Napisal/-a mulc_2000 Sr okt 15, 2003 6:54 am

Sm se tud jst pelju po Nemčiji in me je blo sram, da vozim ku balkanc :(
Za te slovenske primere sem tud jst doživu in sem si reku, da si bom kupu policijsko lučko in če še to ne bo pomagalo, si bom montiral še display zadaj na šipo..

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 15, 2003 6:56 am

Mulc mene je tudi presinila ta ideja.

Pa sej jaz ne recem sej mariskdo slepo vozi na avtocesti pa marsikdo misli da je sam v prometu .. pa se ne razburjam .. ampak da gres ti vozilu za tabo ki je seveda hitrejse od tebe bremzo pohodit .. to je direkt umor. Ubijes sebe pa se koga.

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Sr okt 15, 2003 7:01 am

Imel sem podoben primer, pred dvema tednoma v petek se peljem iz LJ proti Ivančni Gorici, pa dohitim na viaduktu enega clia, ki na prehitevalnem pasu pelje 130, jaz pa seveda ene 150, in ženska se mi ni umaknila od viadukta pa do odcepa za grosuplje, približno 3km sem mogu vozit za njo, nekaj cajta sem miroval, pol sem pa popenu, blendam, piskam, se prilimam čist za rit ona pa ne j**e 5%.
Slika

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Sr okt 15, 2003 7:21 am

Pravis samomor enako velja tudi za tebe ce se vozis pri 130kmh 2 ali 3 metre za avtom prakticno brez varnostne razdalje in se imas povrhu verjetno za dobrega voznika? Ocitno se ne zavedas da nisi sam na cesti da lahko nekomu recimo rata slabo med voznjo in stopi na zavoro in ti seveda 3 metre za njim ga bos lsamo nasadil.Kar se pa tice teh ki ne gledajo v ogledala jih je treba vzeti v zakup prav tako kot moram jaz in vsi ki se vozimo hitreje od dovoljenih hitrosti to da te taksen ki ne gleda v ogledala in se vozi po pravilih izsili kajti ce bi se vsi ki vozimo hitreje vozili po omejitvah bi bila verjetnost naleta in ostrega bremzanja manjsa.Drugace pa ne opravicujem teh dajanj tistih ki ne gledajo okoli sebe in ne spremljajo prometa.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr okt 15, 2003 7:39 am

Tkole.......eni pa ne locijo razlike med avtocesto in lj obvoznico. Na lj obvoznici sta v vsako smer dva pasova...drzi? No noben od teh pasov ni prehitevalni, sta samo dva vozna pasova! Omejitev na obvoznici je 100 km/h.......
Na avtocesti je omejitev 130 km/h....avtocesta ima dva pasova v vsako smer, desni je vozni, levi je prehitevalni pas.....drzi?

Torej........naj se na avtocesti vsi, ki vozijo do 130 km/h vozijo po voznem, tisti, ki pac sibamo (na lastno odgovornost, da nas udarijo kifli po zepu), sibamo po prehitevalnem. Strinjam se s tabo Klemen........

....ne strinjam pa se z blendanjem na levem pasu lj obvoznice, saj se praviloma ni treba umakniti.....ker to ni prehitevalni pas!

.....sama se vedno umaknem hitrejsemu! In replika na tiste, ki se jim zdi za malo, da jih kdo pri 140 km/h ganja s prehitevalnega......GET THE f*** OF THE ROAD!!! :twisted:

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Sr okt 15, 2003 7:47 am

Ce se ti po prehitevalnem pasu lahko vozis naprimer 200kmh in krsis zakon se lahko nekdo vozi 130kmh prav tako po prehitevalnem pasu kot ti in mu nic ne mores ceprav je ta pas namenjen za prehitevanje.Drugace se jaz vedno umaknem hitrejsim.

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Sr okt 15, 2003 7:47 am

Tamara je napisal/-a:.....sama se vedno umaknem hitrejsemu! In replika na tiste, ki se jim zdi za malo, da jih kdo pri 140 km/h ganja s prehitevalnega......GET THE f*** OF THE ROAD!!! :twisted:

se popolnoma strinajm!
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr okt 15, 2003 8:05 am

@Nu-NRG: dobrodošel med nas norce, ki se po avtobanu vozimo več kot 130 km/h, hehe.

BTW: Jest bi se vozu 300km/h, če bi mi avto tolk letu :lol: :lol: :lol:
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Sr okt 15, 2003 8:08 am

vinci je napisal/-a:Ce se ti po prehitevalnem pasu lahko vozis naprimer 200kmh in krsis zakon se lahko nekdo vozi 130kmh prav tako po prehitevalnem pasu kot ti in mu nic ne mores ceprav je ta pas namenjen za prehitevanje.Drugace se jaz vedno umaknem hitrejsim.

tukaj oba kršita zakon, vendar pa če tistega ki vozi 200km/h ne meri radar, potem ne krši ničesar, ker od oke policija ne more in ne sme ocenjevat, lahko pa na pogled oceniš, da nekdo zadržuje promet na prehitevalnem pasu...

ali se motim?

lp

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Sr okt 15, 2003 8:18 am

Mislim da ta ki se pelje po prehitevalnem pasu 130 kmh edino krsi to da se skoz vozi po prehitevalnem docim tisti ki se pelje 200kmh krsi zakon zaradi prehitre voznje.Drugace pa se nisem slisal da bi koga kaznovali ker se skoz vozi po prihitevalnem pasu in vozi po omejitvah?

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr okt 15, 2003 8:21 am

Prehitevalni pas je namenjen prehitevanju!

Ce torej vozis po prehitevalnem in za tabo prileti en norc, ki ma notr +200 (se pravi vec kot ti!), se mu moras umakniti, ker je hitrejsi od tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolk pa on krsi hitrost, se te pa ne tice :evil:

FOLK PAMET V ROKE...... :oops: hm.....ne dobesedno :-P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov