Se peljem po obvoznici ene 150km/h in se zacnem blizat enmu tvingecu ki je peljal 130km/h .. ne ocitno mu je izpod casti. Skratka priblizam se mu na ene 3-2 metra in mi tipo na bremzo skoc .. dokaj mocno .. no prob .. vem da mi avto dobr bremza saj sm nedavno menjal pakne. Oke in pol mi poc zivc ga zacnem sledit in je takoj dol spizdu iz obvoznice. Na sreco tako da je svignu dol tazadn trenutek jaz pa sm pol raj nadaljeval.
Ene 30KM nizje .. (doljenska avotcesta ze za spustom iz visnje gore proti ivancni - ja taka dolga ravnina) .. ga zacnem spidirat na ene 160-170km/h in se tko peljem .. en audi (neki zescega - 2 rora) se mi umakne se predn sm mu prsu 40m za rit ampak neeeeeeeee pol pa more ena zenska na prehitevalnem srat z cliotom .. oke sej je peljala 140km/h in ko mene wid v speglu mi zabremza na ene 110km/h jaz pa avto postavu na odbijac punco pa skor kap ker se nikol nism trenutno tolk mocno bremze pribil sploh pa ne na prehitevalnem pasu .. in pol se dol umakne in mi j*** se pokaze. Sm mislu da jo bom ustrelu.
SOVRAZM NAROD KI SE GRE POLICAJE NA PREHITEVLANEM PASU! BEWARE

PS: V obeh primerih nista imela nikogar pred seboj. Tak narod bo lepega dne nekoga ubil. Res pa da mi je dan ze tko al tko pokvaru programer od hotela slon .. njega bi tud ustrelu
LP, Klemen