Pol pa za foro mal pogledat v tujino in glej to

Pa kdo zdej kva prodaja? Kakšni nategi so to?
Martin je napisal/-a:Ti meni ne odpre do konca strani na avto netu. Kaj ga prodaja mogoče tisti Lampret ali tisti drugi ki se ukvarja z uvozom iz tujine ČURI ali kaj je že?
Piz.a v tujini je cena se pravi 44.550 eur x 235 = 10.500.000,00
Tisti prasci pa hočejo kar 13.000.000,00 sit-ov.
Tako se preživljajo tej krvo pivci j**e.i!!
maky je napisal/-a:hja si pomislil da samo pokažeta kaj se prodaja ker pač nimata digitalca?
COBO je napisal/-a:Am folk pa kva je vam ? Ste slisal kdaj za ceno DAVEK al pa CARINA al pa to da je mobile de NEMCIJA avot net pa SLOVENIA ??? pa ne dat 3 mio vec pa si ga pejt sam iskat.
CLI_OMEN je napisal/-a:Tud mislim da ni nek "nateg". To je po mojem mnenju kar pametna poteza prodajalca; brez kakršnih stroškov (marketing = 0 sit) pa še zaloge si ne rabi delat (riziko =0). Na kupcu je pa potem, da ga kupi al pa ne.
VSAK JE SVOJE SREČE KOVAČ !!![]()
![]()
Jovo je napisal/-a:CLI_OMEN je napisal/-a:Tud mislim da ni nek "nateg". To je po mojem mnenju kar pametna poteza prodajalca; brez kakršnih stroškov (marketing = 0 sit) pa še zaloge si ne rabi delat (riziko =0). Na kupcu je pa potem, da ga kupi al pa ne.
VSAK JE SVOJE SREČE KOVAČ !!![]()
![]()
Sej v bistvu se strinjam. Bi blo pa fajn da bi to nekje pisal, ne da se ti nalimaš v avto pa v SG na oglede pol pa namest 170 avtov tam vidiš peščico teh
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov