sosed je napisal/-a:ja zakaj je pa potlej sploh dober asr? sj pol dejansko je bolje da ga ni....namreč vem ko sem šel v en ovinek v velik klanec mi je odvzel moč motorja in sem kumaj prlezel gor...bi mogu kmal v 1 šaltat. to je dobr vrjetn zato da se gum ne pali.
no esp je pa preizkusila moja draga, ko j e zapeljala na bankino in bi jo lahko obrnilo. baje jo je esp rešil, ker ji je avto naravnal.
in koliko kaj ostali uporabljate tele pripomočke.
sem bil danes v službi in sem se z mojim starim kangoojem peljal v en klanec. imam sicer neke čudne gume maximus. no in sred klanca stoji novi passat in koplje. očitno se mu je ustavilo. jaz sem ga pa samo obšel in se odpeljal počasi do naslednje stranke. očitno tale asr res ni vsemogočen. sem pa prepičan da novi passat vse te pripomočke tudi ima.
peroRS je napisal/-a:Pri večjem klancu je ESP (in ne ASR) potrebno izklopit
sašo5 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Pri večjem klancu je ESP (in ne ASR) potrebno izklopit
ASR je potrebno izklopit........-pri večini avtov na eni tipki; prvi pritisk = izklop ASR-a, daljši pritisk = izklop obojega___nad 70km/h samodejni vklop ESP-ja..
sosed je napisal/-a:ja sem prebral ja. je pa res da bom ko bom mel dnar kupil c-crosserja, ker ima 4x4 pa še lep mi je. sem se že peljal z njim in mi je carski.
B|ind je napisal/-a:sosed je napisal/-a:ja sem prebral ja. je pa res da bom ko bom mel dnar kupil c-crosserja, ker ima 4x4 pa še lep mi je. sem se že peljal z njim in mi je carski.
Škoda, si zamudil akcijo, tako kot moja starša.. so jih dajali po okoli 20 000€ - ker so imeli neke presežke za ruski trg in so se jih moral nahitro znebit - tako sem jaz razumel prodajalca na hitro. Ampak seveda, se je pograbilo v parih dneh vse kar je bilo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov