Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Safrane 2.5 '97

Napisal/-a Zok Ne okt 19, 2003 1:23 pm

zanima me vse glede Safrana 2.5 '97, oz. o njegovem motorju. gre za Volvotov 2.5-litrski agregat, 5 cilindrov (in-line), 20 ventilov, 165 hp. predvsem glede jermenov me zanima (kdaj jih je treba menjat, cena), in pa zakaj padejo obrati tako pocasi (ko konstantno drzis gas, pa ga naenkrat spustis, obrati padejo sele cez kako sekundo) - je to zaradi vbrizga, al ma celo turbino?!?!? :oops: :roll: ker efekt je cist tak ko da bi mel turbino brez blow off ventila, zdej pa nimam pojma - avto je sicer od oceta, sam sm ga dons pelu, pa me full zanima vse o masini. kak link do PDFja al pa strani s podrobnimi podatki bi bil dobrodosel - na iskalnikih nisem nasel nic uporabnega... :oops:

aja, pa se neki. ima CD menjalec (Blaupunkt, vgrajen kot originalna dodatna oprema), ki pa je v okvari - ko stisnes eject se ne zgodi nic, le motorcek neki javka (mehanska okvara). kje v okolici celja je kdo, ki popravlja take stvari, pa da ne bi bil predrag?? k js raj ne storam po tak dragih stvareh... :oops: :roll:

hvala za odgovore! :wink:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Če okt 23, 2003 11:00 am

hvala za odgovor. kje pa bi izvedel kaj vec o konstrukciji motorja (kaksen service manual ali kaj podobnega)??
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
LUDACRIST
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a LUDACRIST Če okt 23, 2003 12:07 pm

LAHKO TI POMAGAM SAMO GLEDE CD IZMENJEVALCA POIZKUSI NA OBJEKTU V NOVI VASI KJER IMA AVBREHT SVOJ SALON TI GA BO ZIHER POPRAVO. :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov