Tko zgleda moj Clio na izhodu zadnjega ovinka pri cca 75 km/h.
Slik ni več.
Bli smo preleni, da bi slikal z manjše oddaljenosti, ali pa šli na ker drug del proge slikat.

tigrica je napisal/-a:vse super in fino ful smo se imeli dobro se veda naredili zunaj svoje dirke ampak jezi me pa to ker nas niso spustili noter celo uro smo se kregal in barantali za vstop
lp tigrica
johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:vse super in fino ful smo se imeli dobro se veda naredili zunaj svoje dirke ampak jezi me pa to ker nas niso spustili noter celo uro smo se kregal in barantali za vstop
lp tigrica
Men tudi ni jasno. So pršli prjatli pa jih peš ni hotu not spustit. Mislim HALO, lahko bi bil srečen da je sploh kdo pršu gledat.
tigrica je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:vse super in fino ful smo se imeli dobro se veda naredili zunaj svoje dirke ampak jezi me pa to ker nas niso spustili noter celo uro smo se kregal in barantali za vstop
lp tigrica
Men tudi ni jasno. So pršli prjatli pa jih peš ni hotu not spustit. Mislim HALO, lahko bi bil srečen da je sploh kdo pršu gledat.
ja problem pa je v tem da sem jaz tu izpala največji tele ker sem povabila veliko kolegov da so šli z mano mislim potem pa takole da smo se morali kregati da smo noter prišli totalno brez veze
jony zdaj pa vem kdo si
lp tigrica
tigrica je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:jony zdaj pa vem kdo si
lp tigrica
Jst pa lohk priznam da ne vem kdo si ti, ampak bom zvedu.
Peleš se pa ko norc, glih tulk da veš.
ja kje pa sva midva imela srečanje
lp tigrica
Scoooby je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:vse super in fino ful smo se imeli dobro se veda naredili zunaj svoje dirke ampak jezi me pa to ker nas niso spustili noter celo uro smo se kregal in barantali za vstop
lp tigrica
ja problem pa je v tem da sem jaz tu izpala največji tele ker sem povabila veliko kolegov da so šli z mano mislim potem pa takole da smo se morali kregati da smo noter prišli totalno brez veze
lp tigrica
Hmm tole sigurno ni totalno brezveze kot ti pravis!! Nek red mora bit! Ves kaksen kaos bi sele potem bil, ce bi vsi obiskovalci lahko prisli notri? Ze tako je bilo ogromno avtov in ljudi zravn. Nesreca pa itak nikoli ne pociva!!! Kot je meni znano se je vstopnina pobirala na avto. Tako da bi lahko sla notri tudi s kolegom, ki je dirkal. Ali pa bi vas slo 5 z eni avtom in bi lepo dal vsak 660 sit.
johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:jony zdaj pa vem kdo si
lp tigrica
Jst pa lohk priznam da ne vem kdo si ti, ampak bom zvedu.
Peleš se pa ko norc, glih tulk da veš.
ja kje pa sva midva imela srečanje
lp tigrica
Od Zdol proti Kostanjku sm se pelal, ti pa nasproti.
johnyr je napisal/-a:Res je da nas večina ni vedla kdo organizira zbor dirkačev in res je da očitno večina nas ni vedla kakšna so pravila. To je verjetno posledica tega da nihče ne ve kje so pravila objavljena.
Verjetno vsi, ki so se kadarkoli spravili igrati nekakšne organizacije dogodka vedo da je to izredno težko in nadvse živce-parajoče. Če boste prihodnjič rabili pomoč pri organizaciji pa se lahko obrnete na mene, pa bomo s skupnimi močmi poskušali organizirati vse skupaj da bo vsem odgovarjalo.
Type-RCivic je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:Res je da nas večina ni vedla kdo organizira zbor dirkačev in res je da očitno večina nas ni vedla kakšna so pravila. To je verjetno posledica tega da nihče ne ve kje so pravila objavljena.
Verjetno vsi, ki so se kadarkoli spravili igrati nekakšne organizacije dogodka vedo da je to izredno težko in nadvse živce-parajoče. Če boste prihodnjič rabili pomoč pri organizaciji pa se lahko obrnete na mene, pa bomo s skupnimi močmi poskušali organizirati vse skupaj da bo vsem odgovarjalo.
Pravila so bila objavljena na Honda si, kjer je bil tudi seznam vseh prijavljenih,....
Hvala za ponudbo pri organizaciji - se bom drugo leto spomnil nate, ce te bom potreboval
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov