Vesi je napisal/-a:Se mi je zdelo, da bi znalo koga zanimat, zato bom napisal. Mojemu stricu je pri Audiju 19 TDI 130 km shodila turbina in sicer pri 80k km, avto star 2,5 let. Avtomobila mi nikoli gonil, sploh ne mrzlega, tako da ta pripomba odpade.
Krasno ane?
Vesi je napisal/-a:Se mi je zdelo, da bi znalo koga zanimat, zato bom napisal. Mojemu stricu je pri Audiju 19 TDI 130 km shodila turbina in sicer pri 80k km, avto star 2,5 let. Avtomobila mi nikoli gonil, sploh ne mrzlega, tako da ta pripomba odpade.
Krasno ane?
toti je napisal/-a:Vsak avto ma lahko napako sicer pa če bi se zbrali vsi Renojevi lastniki NOVIH avtomobilov ki so vsaj enkrat reklamiral mesec star avto bi bil tale forum premajhen. Še vsak ki ga poznam in je kupil novega Renoja (pradvsem Clio in Kangoo) je bil vsaj 2x na reklamaciji!
Surfer_D je napisal/-a:
Krasno ja predvsem ko je če je stric avto takoj ugasnil po tem ko ga je torpediral.
P.S: To je dober razlog da da gor večjo turbino in naklofa skupaj več konjev.
kavka je napisal/-a:Surfer_D je napisal/-a:
Krasno ja predvsem ko je če je stric avto takoj ugasnil po tem ko ga je torpediral.
P.S: To je dober razlog da da gor večjo turbino in naklofa skupaj več konjev.
kako to mislš, da ga ne smeš takoj ugasnt? KdaJ PA? rabm tole vedt, ker nasledni mesec nameravam kupit audi-ja 1.9 tdi
zupi13 je napisal/-a:toti je napisal/-a:Vsak avto ma lahko napako sicer pa če bi se zbrali vsi Renojevi lastniki NOVIH avtomobilov ki so vsaj enkrat reklamiral mesec star avto bi bil tale forum premajhen. Še vsak ki ga poznam in je kupil novega Renoja (pradvsem Clio in Kangoo) je bil vsaj 2x na reklamaciji!
to pa zato, ker so jih kupoval v akcijah!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov