alesdrolec je napisal/-a:predsednika s toliko volje ne bomo več imeli.......zanj ni bilo ovir....vsako stvar je rešil in izpeljal......
R.I.P. Peter

Imel sem priložnost "poklepetati" z njim na našem Renault forumu preko zasebnih sporočil in to čisto slučajno, ker se je pač našel en "kekec", ki o njem ni lepo govoril, zato je ta "kekec" v lukno padu. Peter se mi je, na moje začudenje, takoj oglasil in zahvalil, zgledalo je pa takole:
Se zahvaljujem za korektno opravljanje moderatorskih funkcij na forumu.
Obenem vam zelim veliko uspeha s klubom in z novim vodstvom.
Zal mi je, da nekateri posamezniki nimajo toliko j**c, da povedo tisto, kar mislijo, meni osebno. Tak primer je c*****3... Jaz ne vem, ali ga poznam ali ne, niti ne vem iz kje prihaja in kaj naj bi mu storil, da me tako vlaci po vasem forumu...
Ze res, da ko si na neki funkciji, moras take stvari vzeti v zakup, toda tu je vse skupaj prislo prevec na osebno raven, zato se enkrat, zahvala za korektno opravljanje moderiranja.
Peter Motnikar
Predsednik Fiat kluba Slovenija
Tudi to je bil Peter. Na hitro sva potem našla še nekaj skupnih točk in idej. Res je imel kar nekaj načrtov, sem bil kar presenečan, kako odkrito mi jih je omenil.
Zato, Peter, počivaj v miru, kjerkoli pač si.