myster je napisal/-a:http://cekin.si/clanek/zavarovanja/zavarovalniskim-goljufom-v-zepe-letno-okoli-200-milijonov-evrov.html
poznam par ljudi, ki delajo to namerno.in zato me je članek kr presenetu, da je to v taki meri zlorabljeno.
zato bi pa mogli posebej obračunavat avtomobilsko zavarovanje in zavarovanje voznikov in tudi naredit, da se razredi prenašajo med zavarovalnicami.
upam da bodo zavarovalnice spoznale, da ni vse v dvigovanju cen zavarovanj
Mogl bi se zment pa vsi nehat plačevat zavarovanje in kasko....enosstavno nič, pa da vidimo kako bodo pokale zavarovalnice ena za drugo. Zaradi 5% prascev ki nategujejo zavarovalnice in od tega živijo na visoki nogi ga najebemo mi navadni smrtniki ki vse plačujemo kot budale, na koncu pa pride do kake bedne škode, pa te cenilec ucenjuje na zavarovalnici, pa pravi da to ni od tega, da je to od kake druge poškodbe in tako dalje...na koncu se še tožiš z njimi da dobiš svoje...pa še opalijo ti na koncu kako bedno ekonomsko totalko 20% vrednosti vsega skupaj in podobno...
Jst ne plačujem več kaska---glih iz tega razloga. Avto je koštal pred 4,5 leti 68.000€ na to ceno plačam zavarovanje-kasko, ko mi ga pa pajsnejo bom dobil pa morda 15.000...če.....še tolk ne. Sem rekel enostavno jebite se vi in vaše zavarovanje....garaža in kak bulči ki prespi čez noč v garaži je zakon. S tem da je bullči posebej urjen za neznance....