roberto-82 je napisal/-a:bmv-ji niso niti približno za v sneg razen če so 4x4 pa še taj tak tak kolega ma 318-ko 99l pa mavo snega pa da še cesta malo visi ne rabi dost ga že tišijo pa tudi ma esp
![]()
![]()
roberto-82 je napisal/-a:bmv-ji niso niti približno za v sneg razen če so 4x4 pa še taj tak tak kolega ma 318-ko 99l pa mavo snega pa da še cesta malo visi ne rabi dost ga že tišijo pa tudi ma esp
![]()
![]()
exide je napisal/-a:Jaz imam zadnji pogon brez vse elektronike pa nisem imel problemov, da bi kje ostal ali pa da bi me obrnilo. Če pa speljuješ tako, da daš gas v poden potem pa itak da se ne boš premaknil. Tudi v klanec še nisem imel problemov, res da nisem rinil v klance, ampak imam en klanec do doma pa je bila lani kolona ko je bil sneg in smo stali pa sem brez problema speljal. Počasi pa po pameti pa gre čisto lepo pa seveda dobre gumeČe bi bil zadnji pogon res tako slab kot nekateri pravite ga ne bi več bilo v avtih
eclipse_R je napisal/-a: Prodejo mimo hardcore terenci, SUVi, navadni avti, vsi iste probleme, vsi samozavestni da bojo kam pršli, 4 kolesni pogon pač vrti vse 4 gume v prazno. Noben ne more ne gor ne dol.
Medtem se pripeljeta en SUV in pa ta nova 330 ci po klancu navzgor. Se usedeta nazaj v avto, BMW spelje kot da ni nič. Kot da bi speljal z ravnega, sredi poletja na asfaltu.
Energetik81 je napisal/-a:exide je napisal/-a:Jaz imam zadnji pogon brez vse elektronike pa nisem imel problemov, da bi kje ostal ali pa da bi me obrnilo. Če pa speljuješ tako, da daš gas v poden potem pa itak da se ne boš premaknil. Tudi v klanec še nisem imel problemov, res da nisem rinil v klance, ampak imam en klanec do doma pa je bila lani kolona ko je bil sneg in smo stali pa sem brez problema speljal. Počasi pa po pameti pa gre čisto lepo pa seveda dobre gumeČe bi bil zadnji pogon res tako slab kot nekateri pravite ga ne bi več bilo v avtih
Ja, ker ti nad zadnjo osjo ždi cela mašina (če govoriš o hrošču)...![]()
Zadnji pogon je zakon za v snežen klanec, vendar ob pogoju, da je tudi teža tam.
Na ledu ti pa pomagajo samo ketne, nobena elektronika. Če ni lepenja med gumo in ledom, lahko elektronika doktorira, pa ne bo naredila nič.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov