Svaka cast domzalcan,isto mislm.Je pa tko druzba jest vsak dan delam z folkom ; s starimi al pa z mladimi ,al v LJ , MB , GO oz. po celi SLO pa vam povem ,da cist vsi tko misljo. Zdej pa vprasanje??? Cist vsak je proti EU, ja madona ,kdo je pa pol volil ZA . A je blo to zrezirano al kaj ?domzalcan21 je napisal/-a:Ja slisal smo da se bojo z novim lepom podražili jekleni konjicki za vsaj 20% kot to meni nasa vlada...oz strokovnjaki. Kaj ce bi folk kdaj za 20% ali vec dvignili plače...pocenili kruh mleko, in tisto najbol življeske potrebščine kot jih rabimo v življenju... Res ne razumem zakaj rinemo v EU ker nas bo prvih 5 let stalo nenormalno visokih zneskov... Par miljonov za vojasko opremo, par miljonov za avione, avtomobile nove kabinete, pisarnisko opremo, potovanja nasih politikov itd. Najbol pa me jezi, ko gre kaksen poltik na dopust plačamo prakticno vse MI SAMI! Kaj ce bi se v tej smeri kaj obrnilo...na koga se obrniti, itaq vem da sam nebi mogu nc narest...ampak nej bo ta tema odprta...dejte si duska kle cez cene, politike in ostalo svinjarijo BULL SHIT!
bravura je napisal/-a:Če pazabimo da je v švici polovica stevovnega bogststva spravljenega, se res preživljajo s čokoladami in urami....![]()
![]()
maky je napisal/-a:bravura je napisal/-a:Če pazabimo da je v švici polovica stevovnega bogststva spravljenega, se res preživljajo s čokoladami in urami....![]()
![]()
true true...![]()
![]()
![]()
drugače pa ne vem kaj vsi neki piskate...eu to,eu uno,to smo se zajebal k se bo to podražil,uno povečal...
pod točko 1.:za eu je glasevalo če se ne motim 88 % ljudi ki so šli na referendum...če povzamemo je za eu 88% ljudi.taka je želja ljudstva zato se sprijaznite!
2.eu nam prinaša več ugotnosti kot slabosti.ena izmed njih je carina in prosti prehod v države eu.ergo:kupiš pač tam kjer je ceneje in lepo pripelješ domov.
3.vsi mislite da se vsi politiki civilo prevažajo v nevem kakšnih hudih strojih ki smo jih "mi" plačali.kar sploh ni res!na primer kučan se je vozil v golf 3 svoje čase predsednikovanja...
4.itak da bodo stvari dražje!sej se bo tud življenski standrd dvignu!ali rajši mogoče hočte inflacijo tam nekje 15%??in vrednost tolarja napram euru nekje 500??I don't think so!
5.v časih odcepitve slovenije od juge je bilo mnogo takih pametnih kako bomo jebali ježa na baterije po domače... so kmalu utihnili!
tako da potrpite in ne paničarite za brezveze!ni vse tako črno kot se na prvi pogled zdi.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov