abcabc je napisal/-a:Kako ravnati v naslednjem primeru. Jaz se peljem po avtocesti 110-120km/h po voznem pasu, po prehitevalnem pasu so vozila, ki peljejo z višjo hitrostjo, nekdo se vključuje na avtocesto. Jaz, ki sem na voznem pasu se ne morem umakniti tistemu, ki se vključuje na AC kaj storiti. Vrjetno nebi bila moja krivda, če bi se tisti zaletel v mene, ki se vključuje na AC. Ne vem nekateri res počas se vključujejo na AC, drugi pa z veliko močjo, tako da dosežejo predno se vključijo na AC nad 100km/h, akr pomeni, da smo trije vzporedno an AC.
OFF:
Res bed, d animamo tropasovne avtoceste, če se voziš po prehitevalnem se moraš, akr naprej odmikat, če pa po voznem se moraš pa ravno tako, mogu bi bit še en pas pa bi s elahko skoz vozil po tem pasu brez menjave.
GiGi1985 je napisal/-a:oprosti sonček, ampak kje si delal izpit, ti tega niso povedali? Seveda ima prednost tisti ki vozi po voznem pasu, nikakor ne tisti, ki se na AC vključuje in zato tudi je pospeševalni pas, da pospeši in hkrati spremlja kaj se dogaja na voznem pasu.To je po zakonu, ima pa King prav, če imaš možnost pojdi na prehitevalni (če je prazen) in mu omogočiš vstop, če pa ne pa malo sodelovanja in se vse da.
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov