Rjuhar je napisal/-a:Valjda, ce tanovga golfa primerjajo s tastaro Astro. Zanimivo bi bilo prebrat nemski test med Golfom 5 in novo Astro...
Vince je napisal/-a:Se opravičujem vsem zapriseženim Golfistom, vendar:
Golf od štirice naprej (vključno z njo) je popolna polomija...imam kar nekaj pripadnikov VW v našem sorodstvu in vsi do sedaj so ga spljuvali kolkor se le da...jaz se pa samo smejem, ker sem jim vedno trobil, da je to za ta denar NAJSLABŠI avto, ki si ga človek lahko kupi!!!
Mi je prav žal vendar 10000× raje kupim Astro, Almero, Focusa ali kaj podobnega za večjo vsoto kot pa Golfa!!!
Ne vem no...ali je folk v današnjih dneh tako zaostal ali pa so še vedno zapriseženi nacisti, ki ližejo ritko Hitlerju...
Japonc je avto nove dobe...če bodo hoteli Nemci konkurirat bodo moral POŠTENO spustiti cene...rešujejo jih samo še zapriseženi nacistki...VW,BMW, Audi in Merđo se majo za malo preveč
LP
Vince
frza je napisal/-a:Ja sej tko je!! Pr vsaki znamki loh v temo brcneš!! Jst mam golfa in sm tut zlo zadovoljen z njim!!
btw mi smo prodal forda 2 mesca nazaj in tut nismo mel praktično nobenih problemov z njim!!
Odvisno kako ravnaš z avtom, tak je pol tut avto do tebe
Nu-NRG je napisal/-a:Nemsk .. nic ne zastopimops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov