.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Mene pa zanima koliko bi bila primerna cena gumijastih tepihov za točno določen model avtomobila (npr. AUDI A3 1.model). Ker sem dobil eno ponudbo za svoj avto oz. nekaj avtomobilov, vendar nimam blage veze koliko bi bila primerna cena. Univerzalni so tm od 15eur dalje, to vem.
Mogoče ve kdo kakšne cene na servisih?
In pa cene žametnih (velour), ravno tako za točno določen model avta.
hvala za info!
lp
lancia hf je napisal/-a:.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:aha. a originali imajo mogoče kakšne logotipe vgravirane al gre pač za navadne tepihe?
V Logatcu jih delajo za vse modele z logotipi za določeno znamko.
Mare9mm je napisal/-a:Original ima ponavadi vsaj na voznikovi strani na pravem mestu luknjico za pritrditev, oblika je 100% primerna glede na model avta in ima ali kak napis ali pa logotip.
Cenovno med 50€ pri Konstilu ali 60 za original, bi jaz vzel original.![]()
Če je pa konec koncev odločilni faktor cena, pa pač najdeš ene univerzalne za 10 - 15€ in probaš najdet tako obliko, da se čim bolje prilega tvojemu avtu.
Blink-182- je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a:Original ima ponavadi vsaj na voznikovi strani na pravem mestu luknjico za pritrditev, oblika je 100% primerna glede na model avta in ima ali kak napis ali pa logotip.
Cenovno med 50€ pri Konstilu ali 60 za original, bi jaz vzel original.![]()
Če je pa konec koncev odločilni faktor cena, pa pač najdeš ene univerzalne za 10 - 15€ in probaš najdet tako obliko, da se čim bolje prilega tvojemu avtu.
Vse to dobiš tudi pri konstiluče se ne motim, pri njih proizvajajo tudi za nekatere avtomobilske firme, nisem pa prepričan.
Sicer pa je pri konstilu vrh ponudbe pri okoli 50€, pri originalu pa vrjetno začetek ponudbe 60€ (lahko da se motim).
Sicer se pa vsak sam odloči, jaz lahko samo povem da imam dobre izkušnje z konstilom.
Mare9mm je napisal/-a:Original ima ponavadi vsaj na voznikovi strani na pravem mestu luknjico za pritrditev, oblika je 100% primerna glede na model avta in ima ali kak napis ali pa logotip. ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov