Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Primerna cena gumijastih in žametnih tepihov za avto

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To mar 02, 2010 7:57 pm

Mene pa zanima koliko bi bila primerna cena gumijastih tepihov za točno določen model avtomobila (npr. AUDI A3 1.model). Ker sem dobil eno ponudbo za svoj avto oz. nekaj avtomobilov, vendar nimam blage veze koliko bi bila primerna cena. Univerzalni so tm od 15eur dalje, to vem.
Mogoče ve kdo kakšne cene na servisih?

In pa cene žametnih (velour), ravno tako za točno določen model avta.

hvala za info!

lp

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Re: Primerna cena gumijastih in žametnih tepihov za avto

Napisal/-a WMB To mar 02, 2010 9:06 pm

.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Mene pa zanima koliko bi bila primerna cena gumijastih tepihov za točno določen model avtomobila (npr. AUDI A3 1.model). Ker sem dobil eno ponudbo za svoj avto oz. nekaj avtomobilov, vendar nimam blage veze koliko bi bila primerna cena. Univerzalni so tm od 15eur dalje, to vem.
Mogoče ve kdo kakšne cene na servisih?

In pa cene žametnih (velour), ravno tako za točno določen model avta.

hvala za info!

lp

Originali so približno 60€ pa naprej.

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To mar 02, 2010 9:08 pm

aha. a originali imajo mogoče kakšne logotipe vgravirane al gre pač za navadne tepihe?

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To mar 02, 2010 9:14 pm

.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:aha. a originali imajo mogoče kakšne logotipe vgravirane al gre pač za navadne tepihe?

V Logatcu jih delajo za vse modele z logotipi za določeno znamko. ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- To mar 02, 2010 9:33 pm

lancia hf je napisal/-a:
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:aha. a originali imajo mogoče kakšne logotipe vgravirane al gre pač za navadne tepihe?

V Logatcu jih delajo za vse modele z logotipi za določeno znamko. ;)

Jp, lahko izbereš različne kakovosti materialov, ter barve obrob. Za bravota je prišlo z materialom višje kakovosti 50€. ;)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To mar 02, 2010 9:37 pm

Res da je bilo to podjetje ze omenjenjo n-krat po temah o predpraznikih, vendar vseeno, da ne bomo iskali: http://www.konstill.com/avtomobilske_preproge.html
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To mar 02, 2010 10:22 pm

Original ima ponavadi vsaj na voznikovi strani na pravem mestu luknjico za pritrditev, oblika je 100% primerna glede na model avta in ima ali kak napis ali pa logotip.

Cenovno med 50€ pri Konstilu ali 60 za original, bi jaz vzel original. oops

Če je pa konec koncev odločilni faktor cena, pa pač najdeš ene univerzalne za 10 - 15€ in probaš najdet tako obliko, da se čim bolje prilega tvojemu avtu. ;)
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- To mar 02, 2010 10:38 pm

Mare9mm je napisal/-a:Original ima ponavadi vsaj na voznikovi strani na pravem mestu luknjico za pritrditev, oblika je 100% primerna glede na model avta in ima ali kak napis ali pa logotip.

Če je pa konec koncev odločilni faktor cena, pa pač najdeš ene univerzalne za 10 - 15€ in probaš najdet tako obliko, da se čim bolje prilega tvojemu avtu. ;)

Vse to dobiš tudi pri konstilu ;) če se ne motim, pri njih proizvajajo tudi za nekatere avtomobilske firme, nisem pa prepričan.
Sicer pa je pri konstilu vrh ponudbe pri okoli 50€, pri originalu pa vrjetno začetek ponudbe 60€ (lahko da se motim).
Sicer se pa vsak sam odloči, jaz lahko samo povem da imam dobre izkušnje z konstilom.

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie Sr mar 03, 2010 11:00 am

Jst sm sel za mojga uprasat u Makomo novo mesto, se pravi na pooblascen servis in me pridejo iz velurja 100€. Bom zdle kontaktirou tega Konstilla pa da vidmo ceno.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr mar 03, 2010 4:58 pm

Blink-182- je napisal/-a:
Mare9mm je napisal/-a:Original ima ponavadi vsaj na voznikovi strani na pravem mestu luknjico za pritrditev, oblika je 100% primerna glede na model avta in ima ali kak napis ali pa logotip.

Vse to dobiš tudi pri konstilu ;) če se ne motim, pri njih proizvajajo tudi za nekatere avtomobilske firme, nisem pa prepričan.
Sicer pa je pri konstilu vrh ponudbe pri okoli 50€, pri originalu pa vrjetno začetek ponudbe 60€ (lahko da se motim).
Sicer se pa vsak sam odloči, jaz lahko samo povem da imam dobre izkušnje z konstilom.

Tako je, jaz sem z neopazno napako vzel za sestrinega senika ll "original" z logotipom gumjaste tepihe. Pač sem ravno tam bil, ko so jih hotli dati v smeti

Drugače pa te "original" tepihe delajo v Konstilu za servise, saj jih v redni prodaji, če kaj prov vem ne prodajajo. Tako da pač negdo zasluži več kot 10€ na naivnih strankah :lol:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

jaka89
Nov uporabnik

Napisal/-a jaka89 Če mar 11, 2010 1:27 pm

To ni res. V logatcu c podjetju Konstill ne proizvajajo le za salone oz servise.
Če jih obiščete naredijo tudi tepihe za fizične osebe.
Sam sem jih kupil za mojega roverja.
Imajo 3 kvalitete tepihov, kupil sem najboljše, ker mi udobje in lep izgled veliko pomeni, odločite se sami :)

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG Če mar 11, 2010 1:40 pm

Kaj je razlika pri tipskih ekstra in tipskih berlin? prve so 53€, druge 28€. Gledam pa za Passat 3bg. A imajo vse čepke za pritrditev?

recept
Novinec

Napisal/-a recept Pe mar 12, 2010 11:59 am

Mare9mm je napisal/-a:Original ima ponavadi vsaj na voznikovi strani na pravem mestu luknjico za pritrditev, oblika je 100% primerna glede na model avta in ima ali kak napis ali pa logotip. ...

Opozorilo: Gornje ne velja za original za Renault Scenic II. Sam sem jih kupil v pooblaščenem Renaultovem servisu in po nekaj mesecih so se začeli voziti naprej/nazaj/levo/desno. Dokler mi enkrat avto ni obstal zaradi rahlega pritiska tepiha na zavorno ročico (pustimo ob stranui butasto logiko Renaultovega sproščanja zavornih sistemov).

Potem pa sem ga moral sam modificirati (samolepljivi ježki), da imam mir.
Mobilni telefon v avtu?
http://www.youtube.com/watch?v=R0LCmStIw9E

Hitro je hitro prehitro!
http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Po mar 15, 2010 10:35 am

a kdo mogoce ve, imata xsara mk1 in xsara mk2 preproge enake oblike?

Sem jim pisal, pa nimajo zavedenih razlik med mk1 in mk2 (na seznamu na spletni strani je samo mk1, vsaj jaz tako razumem tisti seznam). A mogoce kdo ve, ker se mi res nimam casa hodit tja da bi preverjali (v tistih urah ko majo odprto mam siht)
Slika

dadisk8
Nov uporabnik

Napisal/-a dadisk8 Če mar 25, 2010 9:53 am

najlažje je it u filc mengeš,kupiti materjal(je tok pocen da ti ga tut šenkajo) in si narediš lepo tepihe :)

Uporabniški avatar
ru14
Nov uporabnik

Napisal/-a ru14 Če mar 25, 2010 12:31 pm

A filc mengeš še obstaja?

Lp

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če mar 25, 2010 12:40 pm

ru14 je napisal/-a:A filc mengeš še obstaja?

Lp

http://www.filc.si/ ;)

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Če mar 25, 2010 6:54 pm

Obstaja, pa še kar dobro delajo.

Uporabniški avatar
dules
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a dules Ne apr 04, 2010 7:37 pm

ste pa malo cene pretiral
ja seeda original se pravi čisto original tepihi pridejo 60€ plus imaš patex tepihe kateri so delani prav za audija stanejo tam nekje 32€ , konstilovi stanejo tam nekje do 30€ , tekstilni tepihi od konstila stanejo tam nekje do 30€
Volkswagen Golf MK1 motor 1.1 letnik 1978 v obnavljanju ter Golf MK4 1.9 TDi 130 Konj letnik 2003
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov