Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
stenlyt
Nov uporabnik

Klimatska naprava

Napisal/-a stenlyt Sr apr 14, 2010 2:43 pm

Delam seminarsko nalogo: klimatska naprava - avtomobilska klimatska naprava.
Na netu sm našel nekaj gradiva, samo ga ni veliko. V splošni knjižnici sm našel samo knjigo motorno vozilo, v kateri je samo 2 strani o klimatski napravi.
Prosil bi če ima kdo kakšno gradiivo v zvezi z tem(klima,klimatizacija,avtoklima, počutje,....)
lp

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr apr 14, 2010 8:11 pm

V Univerzitetni Knjižnici v Mariboru (Orožnova ulica, blizu Slomškovega trga), sem lani našel knjigo Automotive Heating And Air Conditioning, četrta izdaja, avtor Tom Birch.
Je angleška, toda kaj vse sem videl notri je zgledalo kot bog in batina :shock: Vsi principi delovanja, vse do potankosti razloženo, postopki popravila, menjave, montaže... Ni da ni!
Zelo priporočam.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
stenlyt
Nov uporabnik

Napisal/-a stenlyt Sr apr 14, 2010 8:36 pm

sebaveh je napisal/-a:V Univerzitetni Knjižnici v Mariboru (Orožnova ulica, blizu Slomškovega trga), sem lani našel knjigo Automotive Heating And Air Conditioning, četrta izdaja, avtor Tom Birch.
Je angleška, toda kaj vse sem videl notri je zgledalo kot bog in batina :shock: Vsi principi delovanja, vse do potankosti razloženo, postopki popravila, menjave, montaže... Ni da ni!
Zelo priporočam.

hvala

Uporabniški avatar
Touge
Nov uporabnik

Napisal/-a Touge Sr apr 14, 2010 8:43 pm

Tule je sicer bolj splošno opisano KLIK
upam da ti bo kaj pomagalo ;)

LP

edit:
Aja pa če v google napišeš ''automotive air conditioning'' se mi zdi da najde kar nekaj gradiva
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov