Patrik_A3 je napisal/-a:kakšen avto pa imaš? maybach?![]()
speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni.
Mene pa samo zanima kako je s kvaliteto nafte na Hrvaškem? Ne bi rad menjal pol mašine ko bom tam tankal.
Pa prosim za normalne odgovore.
Hvala
sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni.
Mene pa samo zanima kako je s kvaliteto nafte na Hrvaškem? Ne bi rad menjal pol mašine ko bom tam tankal.
Hvala
probaj najti Tifonove črpalke......(drugače Ina pri motelu "plitvice" 20 km od Obrežja - druga črpalka po vrsti.... - preverjena (po besedah kamionistov, pa tudi sam sem nekajkrat dotankaval))
speedfreak je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala
probaj najti Tifonove črpalke......(drugače Ina pri motelu "plitvice" 20 km od Obrežja - druga črpalka po vrsti.... - preverjena (po besedah kamionistov, pa tudi sam sem nekajkrat dotankaval))
To bo v smeri proti Zg a ne?
A veš če slučajno jemljejo evre al morm met kune?
Hvala
sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala
To bo v smeri proti Zg a ne?
A veš če slučajno jemljejo evre al morm met kune?
Hvala
osebno mam vedno zalogo kun (ebiga, bližina pač in navada vsaj 3x tedensko it, če ne druzga na stave in burek![]()
drugače pa trenutno najboljša varjanta_ kartice....(lahko povsod plačaš tudi z BA, le oznako maestro mora imet...)
speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala
Moja opelica je prebavla vso nafto tam dol ampak ona je še stara šola veš.Tako, da pazi, da tam ne ostaneš na kakšnem opel servisu, ker verjetno ne bom imel časa pridt pote.
![]()
. Šalo na stran. Mislim, da je najbolje upoštevati nasvet od uporabnika sašo5. Ina in pika.
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala
Moja opelica je prebavla vso nafto tam dol ampak ona je še stara šola veš.Tako, da pazi, da tam ne ostaneš na kakšnem opel servisu, ker verjetno ne bom imel časa pridt pote.
![]()
. Šalo na stran. Mislim, da je najbolje upoštevati nasvet od uporabnika sašo5. Ina in pika.
lp
Moj opelica bi šla itak na drva pomoje:)..Ino mam pa tak v Laškem, lahk jo navajam
Templar je napisal/-a:Tifon in nič drugega.
Če nočeš preplačat menjalniških provizij, ki ti jih trgovine, črpalke in cestninske postaje zaračunajo kot, da si menjal ne vem katero valuto raje kupi doma na banki kune pa imaš mir.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov