Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Scorp84
Stalni uporabnik

Opozorilo na nevarnega voznika v ljubljani, predelane Vectre

Napisal/-a Scorp84 Pe maj 07, 2010 11:02 pm

Danes okoli 20.40 sem tudi jaz imel eno bolj ali manj neprijetno izkušnjo. Na celovški vozim po desnem pasu, na levem pasu pa je bil pred mano vozeče vozilo. S tem da sem ga dohiteval ker sem imel vsaj 10-15 km/h višjo hitrost. Za sabo sem opazil, da je že voznik Vectre menjal pas ali sredi križišča ali pa tam namenjeno za avtobus in taxi. Takrat je še bil nekaj daleč od mene. Nato se je nekaj metrov za mano vozil, nato se ta kamikaza odloči prehitevat mene, med mano in tistim avtom. Je bilo komaj nekaj metrov prostora med nami. Mal je manjkalo da poči in sreča da sem imel nekaj prostora do robnika in seveda bremze.
Naslednjič upam da bom imel krš od avta ali pa kdo drug in se vozniku Opel Vectre srebrne barve, vrata prtljažnika so črne barve, pa clean look je narejen, namerno ne umakne. Registrska tablica je LJ NT - 714.
Pa še pred mano je naredil podobna manevra, le da je imel več prostora. Vozniku se na koncu ni nikamor mudilo, ker je počasi pospešil in zapeljal v Mcdonalds, s tem da sem ga na koncu prehitel. Upam da prej dobi raka na črevesju od prehitre prehrane, preden komu uniči dan, bognedaj kaj hujšega.

Po njegovem manevru me je še 500 metrov kasneje, doletela še ena sreča, da voznica ni pogledala mrtvi kot in se je skoraj bočno zaletela vame. Sreča tudi da je avtobus za mano imel dovolj veliko razdaljo. Avto pa zaenkrat brez prask :) pa verjetno tudi nekaj manj mesa na zavorah.

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 So maj 08, 2010 12:36 am

Te čisto razumm kaj hočš povedat ...tud vem na kero vectro misliš..sam se mi vseeno zdi brezveze to objavlat po forumu....ker če bi vsi to delali,opazovali, si vsako tablico zapisali....bi se v parih dneh nabral 100 + tablic in opisov...

Vedno so bile kamikaze po cestah in vedno bojo...tega se neda kr tko spremeniti posebi pa ne z objavljanjem po forumih...

moje mnenje...

LP

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 So maj 08, 2010 12:44 am

Sicer je že bilo nekaj podobnih tem odprtih na račun takih voznikov in se mi tudi zdi prav da se piše o njim. Mogoče bojo tisti, ki tega tipa poznajo končno rekli, da nej pride pameti, pa vozi za druge in ne gleda sam nase. Ker ponavadi nasrkajo drugi.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So maj 08, 2010 1:40 am

V bistvu bi bilo odlično met eno temo kamor bi pisali opis avta, opis prekrška in tablico recimo, problem je samo da je to nepreverjeno in bi se not našel nekdo, ki bi trdil da pa tega ni naredil in bi bilo kreganje, al pa bi preprosto kšn mal pretiraval v svoji zgodbi, kakor to dosti ljudi rado počne :)

Razen če bi posnel, to bi blo pol fajn :)

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer So maj 08, 2010 4:29 pm

Ma kreteni dej...Vem pr nas k delam ne bom umenjal kje so poslovodje in fakerji po končani službi se odpravijo v bližnjo gostilno(podrtija sam k si pjan ti dol visi) in se ga nažirajo k prasci!!!in to po cel teden ga znajo pit in fakerji za volan... :pij: in potem me ne čudi več nič.Sam sem imel tud takšno srečo da sem skor u mercedesa prletu k mi je legenda pot zapru na semaforju...uf pa še velik takšnih prigod se najde...veš zdej mam pa vectro pa clean loookkk zdej sm pa glavniii!!!jaaa!!!kreTenizem...upam da se mu je tist hambi zataknu u grlu al kar koli je že jedu! :mrgreen:
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Re: Opozorilo na nevarnega voznika v ljubljani, predelane Ve

Napisal/-a MuRiCi So maj 08, 2010 4:46 pm

Scorp84 je napisal/-a: Vozniku se na koncu ni nikamor mudilo, ker je počasi pospešil in zapeljal v Mcdonalds, s tem da sem ga na koncu prehitel.

In zakaj se nisi zapeljal za njim k McDonaldsu...... :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So maj 08, 2010 5:52 pm

Scorp84 je napisal/-a:Sicer je že bilo nekaj podobnih tem odprtih na račun takih voznikov in se mi tudi zdi prav da se piše o njim. Mogoče bojo tisti, ki tega tipa poznajo končno rekli, da nej pride pameti, pa vozi za druge in ne gleda sam nase. Ker ponavadi nasrkajo drugi.

Ja, you wish. :roll: Sej nekateri bi, sam pomoje večina takih bedakov enostavno ne premore zadosti soli v glavi da bi dojela pomen besed "odgovornost", "varnost" itd. In ja, poznam primer, ko je en hmal ubil sebe in vse v avtu (so bile pa hude poškodbe), PIJAN, s pomočjo odvetnika niti izpita ni izgubil, in zdaj še naprej divja. Takim enostavno ni pomoči, nažalost in jebatga.

MuRiCi je napisal/-a:
Scorp84 je napisal/-a: Vozniku se na koncu ni nikamor mudilo, ker je počasi pospešil in zapeljal v Mcdonalds, s tem da sem ga na koncu prehitel.

In zakaj se nisi zapeljal za njim k McDonaldsu...... :lol: :lol:

Ker to ni rešitev. Najverjetneje bi blo tako, da če se ne bi stepla, bi ga tisti b**** enostavno odjebal in ego bi mu zrasel še par metrov višje, ker je "uspel" nekoga "ustrašiti" al neki...če bi se stepla in bi on zmagal, bi mu zaradi obojega zrasel ego...če bi se stepla in bi tip nasrkal, bi pa še bolj jezen nadaljeval z bedarijami. Ni pomoči.
Ja, sej vem da se verjetno hecaš. ;) Ma za vsak slučaj, če se nisi. :)

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide So maj 08, 2010 6:15 pm

Ko sem videl naslov teme sem se takoj pomislil na to vectro :D Me je b**** zadnjič izsilil :evil:

Uporabniški avatar
droš
Nov uporabnik

Re: Opozorilo na nevarnega voznika v ljubljani, predelane Ve

Napisal/-a droš So maj 08, 2010 7:15 pm

[quote="Scorp84" Upam da prej dobi raka na črevesju od prehitre prehrane, preden komu uniči dan, bognedaj kaj hujšega.[/quote]
tega ne želi nikomur ker res ni prijetno.vem z lastnih izkušenj..
droš farer

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash So maj 08, 2010 7:56 pm

Jaz se pa popolnoma strinjam da imamo tako temo. Z veseljem bi objavil registrsko tablico genija, ki me je zadnjič prehiteval po odstavnem pasu, s tem da sem šel jaz več kot 130km/h, tisti na prehitevalnim pa verjetno okoli 150km/h. Sicer pa... v takem primeru pokliči policijo pa povej v katerem območju se je gibal... Tudi policija ga bo menda opazila, če bo dobila par takih klicev.

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 So maj 08, 2010 8:09 pm

droš: Vem kako je če imaš rak, jih vsak dan gledam, prav tako tudi posledice nesreče. Ampak takim pacientom za volanom in od jeze mi je sam še to na misel padlo. Avto mislim glih prodajat, da si drugega lahko kupim. Pol se pa en mulc najde, ki more pokazat svoj ego, poškoduje avto itd... Zavarovalnice vemo kakšne so, avto pa udarjen sam še ceno izgublja, v vsakemu primeru bi bil oškodovan.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan So maj 08, 2010 8:17 pm

Meni se take pripetije zgodijo čisto vsak teden v Ljubljani pa se ne pritožujem, dokler se ne zgodi nič nimaš kaj narest. V trenutnu, ko se to zgodi že čez 1 minut pozabim.

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 So maj 08, 2010 8:21 pm

Tudi men se marsikej dogaja v ljubljani, ampak tole kar je on naredil, pa še ne. Dal sem pa ga tudi na forum, zato ker po vsej verjetnosti bere tale forum.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So maj 08, 2010 8:26 pm

Aja, sam sem imel nedolgo nazaj tudi eno grenko izkušnjo. Avtocesta, smer LJ-KP, malo naprej od cestninske sem prehiteval s 140 (po števcu), ko opazim v vzvratnem ogledalu siv BMW Z4, ki se je verjetno z okoli 170 približal in se mi zalepil na rit. Nato je baba dokaj hitro pohodila plin in šla na vozni pas, kjer pa je bil malo pred mano še en avto, ki sem ga prehiteval. Ko je že hotela prehitet, je videla, da ne bo šlo (sem bil že zelo blizu tistega avta), je CELO šla nazaj na prehitevalni pas meni blendat in se rinit zadaj, in ni šla na odstavnega prehitevat obeh...potem sem celo pospešil na 150 in se umaknil ko sem prehitel, kar sem nameraval. Seveda je bla to moja napaka...140 bi rabil it, in to je to. Fuknjeno, res...

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan So maj 08, 2010 8:32 pm

Meni je nekdo na AC na prehitevalni pas zapeljal iz voznega pasa v mumentu, bil sem ravno v taki poziciji, da on ni videl v ogledalo, da sem na voznem pasu, videl bi me samo v primeru, če bi pogledal levo, čez steklo...

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer So maj 08, 2010 8:46 pm

Daedalus je napisal/-a:Aja, sam sem imel nedolgo nazaj tudi eno grenko izkušnjo. Avtocesta, smer LJ-KP, malo naprej od cestninske sem prehiteval s 140 (po števcu), ko opazim v vzvratnem ogledalu siv BMW Z4, ki se je verjetno z okoli 170 približal in se mi zalepil na rit. Nato je baba dokaj hitro pohodila plin in šla na vozni pas, kjer pa je bil malo pred mano še en avto, ki sem ga prehiteval. Ko je že hotela prehitet, je videla, da ne bo šlo (sem bil že zelo blizu tistega avta), je CELO šla nazaj na prehitevalni pas meni blendat in se rinit zadaj, in ni šla na odstavnega prehitevat obeh...potem sem celo pospešil na 150 in se umaknil ko sem prehitel, kar sem nameraval. Seveda je bla to moja napaka...140 bi rabil it, in to je to. Fuknjeno, res...

Ma tko ti povem zdej misli kva je če ma bmw pa ti neki blenda...Pa še baba...Ego pa do vesolja kao AC je usa moja...Jaz bi ji sam mal pobremzu da se štop-lampa pokaže da vidš kako to zavira...Ma nebi pomisla več da bi šla mim.Itak kakor pravijo sto ljudi sto čudi tebe pa policaj zajebava ker si se 10 kmh prehitr pelu takšne kamikaze pa spregledajo.Žalostno...

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan So maj 08, 2010 9:19 pm

Ljudje ne se pustit ljudem, ki imajo ne vem kako dobre, vredne avte, vsi smo enakopravi, naj bo to voznik s 20 let starim avtom ali pa s avtom za 100.000 evrov.
Men se je to zgodilo že XX krat pa se nisem udal.

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer So maj 08, 2010 9:33 pm

tiguan je napisal/-a:Ljudje ne se pustit ljudem, ki imajo ne vem kako dobre, vredne avte, vsi smo enakopravi, naj bo to voznik s 20 let starim avtom ali pa s avtom za 100.000 evrov.

Ja iz tvojih ust v Njegova ušesa...Veš kakšen avto maš tako visok ego maš.Boljši je višji je!Verjemi mi.Dokler se bodo vozili takšni naokoli k misli mam avto nvm kakšen in za nvm kolk 1000 eurov zdaj sm pa king of the road do takrat se bojo dogajale takšne stvari.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So maj 08, 2010 10:00 pm

tiguan je napisal/-a:Ljudje ne se pustit ljudem, ki imajo ne vem kako dobre, vredne avte, vsi smo enakopravi, naj bo to voznik s 20 let starim avtom ali pa s avtom za 100.000 evrov.
na kaksen nacin se jim nisi pustik?
drgac pa jaz tut podpiram to temo,pa nj se objavljajo table pa slike avtou...da se ve koga se merkat,oz komu se umaknt...
p.s. upam da se moja tablac nau pojavljala v temi.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
vajenc
Nov uporabnik

Napisal/-a vajenc So maj 08, 2010 10:00 pm

Ma tko ti povem zdej misli kva je če ma bmw pa ti neki blenda...Pa še baba...Ego pa do vesolja kao AC je usa moja...Jaz bi ji sam mal pobremzu da se štop-lampa pokaže da vidš kako to zavira...Ma nebi pomisla več da bi šla mim.Itak kakor pravijo sto ljudi sto čudi tebe pa policaj zajebava ker si se 10 kmh prehitr pelu takšne kamikaze pa spregledajo.Žalostno...[/quote]
O možnih posledicah takega početja raje nebi, ker je bilo že veliko napisanega, kar pa se ega tiče, ''trpi'' verjetno tudi tvoj in vseh enako mislečih, ki vam je izpod časti se umakniti iz prehitevalnega pasu nekomu ki je hitrejši, neglede na to v kakšenem avtu se kdo vozi, starem, novem, Bmw-ju ali Daciji.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov