baron je napisal/-a:Nikakor ne klicat policije, ki ti poleg stroškov, ki jih boš imel s popravilom svojega avtomobila nabije še kazen ali pa sodnika za prekrške, če si kriv. Kuponček pa boš moral dati v vsakem primeru, če kličeš policijo ali ne.
Torej če več da nisi kriv za nesrečo ne kliči policije.
Ej, lazo ne ti men glupak,... se ti vid ,da nimas dolg casa vozniske ,k neumnosti trosis...a, ne vids ,da tko vsak razmislja, valjda ,da probas pridt cim ceneje skoz ,model je spraseval kaj bi mi, kot posamezniki naredl ,pac vsak mu svetuje po svoje tko sm mu tud jest , zmerjat me pa ni treba, k tud jest nism nobenga zmerju, sicer pa ce bi imel kej mozga u glav nebi takih bedarij pisou ...Aja , mogoce si pa ti tolk prjazn ,ce bi se to teb zgodl da bi poklicov policijo,mu dal se kupon,pa se par 100k ... mislm halo no ,dej mal razmisli z glavo... valda ,da probas cim manj soldat LP.lazo je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:Moje misljenje : ce si ti kriv ;daj mu par jurjev,ce je on kriv ; klici policijo .LP.
ti si pa res malo veci glupak nad glupakima,sam nisi se pa vprasu da tko razmislja tut tist ka je v nesreci-drugi ponesrecenec
MGsax je napisal/-a:baron je napisal/-a:Nikakor ne klicat policije, ki ti poleg stroškov, ki jih boš imel s popravilom svojega avtomobila nabije še kazen ali pa sodnika za prekrške, če si kriv. Kuponček pa boš moral dati v vsakem primeru, če kličeš policijo ali ne.
Torej če več da nisi kriv za nesrečo ne kliči policije.
z zadnjim stavkom se ne morem strinjat!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov