Debate, ki niso vezane na ostala področja...

sseatt
Nov uporabnik

Nesreča!

Napisal/-a sseatt Pe okt 31, 2003 1:31 pm

če si naprimer krivec ene nesreče, pri kateri je bila posledica majhna materialna škoda, npr. pleh upognjen ob strani nad prednjim kolesom, zraven še je popraskano, alu felna malo poribana, zlomljeno steklo za čmigavec pri prednji luči!ali je boljše klicat zame policijo in se ukvarjat s kuponi, ali pa se s tistim pogovoriti in mu plačati!na tvojem avtu pa ne bi bilo nobene škode!!!rajš dat dnar ali zvat policijo?

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Pe okt 31, 2003 3:25 pm

Moje misljenje : ce si ti kriv ;daj mu par jurjev,ce je on kriv ; klici policijo .LP.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe okt 31, 2003 3:29 pm

če ni velika škoda je bolje plačat samo naj račun prinese pa k takemu naj pelje da se oba strinjata ne enemu svojemu ki ti račun nabije.

izračunaj koliko več plačaš če daš kupon pol zavarovanja,.. računaj še stroške policije in sodstva.

po mojem je bolje plačati če ni prevelika škoda in ni telesnih poškodb. pri telesnih poškodbah pa vedno klicat policijo
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe okt 31, 2003 6:00 pm

Free Styler je napisal/-a:Moje misljenje : ce si ti kriv ;daj mu par jurjev,ce je on kriv ; klici policijo .LP.

ti si pa res malo veci glupak nad glupakima,sam nisi se pa vprasu da tko razmislja tut tist ka je v nesreci-drugi ponesrecenec
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 31, 2003 6:30 pm

V takem primeru (obeh primerih) je klicanje policije odveč in prinese dodatne stroške. Če privoli ali privoliš v povračilo škode je zadeva zaključena. Edino če ga hočeš še tožit zaradi strahu ali kaj takega...
Slika

baron
Novinec

Napisal/-a baron Pe okt 31, 2003 10:47 pm

Nikakor ne klicat policije, ki ti poleg stroškov, ki jih boš imel s popravilom svojega avtomobila nabije še kazen ali pa sodnika za prekrške, če si kriv. Kuponček pa boš moral dati v vsakem primeru, če kličeš policijo ali ne.
Torej če več da nisi kriv za nesrečo ne kliči policije. :!:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe okt 31, 2003 11:34 pm

baron je napisal/-a:Nikakor ne klicat policije, ki ti poleg stroškov, ki jih boš imel s popravilom svojega avtomobila nabije še kazen ali pa sodnika za prekrške, če si kriv. Kuponček pa boš moral dati v vsakem primeru, če kličeš policijo ali ne.

z zadnjim stavkom se ne morem strinjat!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG So nov 01, 2003 12:09 pm

Ce se da zmenit se raj zmenim .. tudi ce gre za strihanje in lakiranje odbijaca (to se mi je zgodilo) ki je bil kriva zenska .. pa je rekla da bo krila skodo sama .. sm reku kulj .. se mi ne da ubadat z policaji pa zavarovalnico .. pa sva se vse zmanila .. ce je clovek do mene prijazen bom tudi jaz do njega .. tako da sm 10k celotnega stroska kril sam. Da ne bo samo ona.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler So nov 01, 2003 12:48 pm

lazo je napisal/-a:
Free Styler je napisal/-a:Moje misljenje : ce si ti kriv ;daj mu par jurjev,ce je on kriv ; klici policijo .LP.

ti si pa res malo veci glupak nad glupakima,sam nisi se pa vprasu da tko razmislja tut tist ka je v nesreci-drugi ponesrecenec
Ej, lazo ne ti men glupak,... se ti vid ,da nimas dolg casa vozniske ,k neumnosti trosis...a, ne vids ,da tko vsak razmislja, valjda ,da probas pridt cim ceneje skoz ,model je spraseval kaj bi mi, kot posamezniki naredl ,pac vsak mu svetuje po svoje tko sm mu tud jest , zmerjat me pa ni treba, k tud jest nism nobenga zmerju, sicer pa ce bi imel kej mozga u glav nebi takih bedarij pisou ...Aja , mogoce si pa ti tolk prjazn ,ce bi se to teb zgodl da bi poklicov policijo,mu dal se kupon,pa se par 100k ... mislm halo no ,dej mal razmisli z glavo... valda ,da probas cim manj soldat LP.

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby So nov 01, 2003 8:29 pm

V vsakem primeru ne klicat policije za taksno malo skodo.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

baron
Novinec

Napisal/-a baron Ne nov 02, 2003 10:53 am

MGsax je napisal/-a:
baron je napisal/-a:Nikakor ne klicat policije, ki ti poleg stroškov, ki jih boš imel s popravilom svojega avtomobila nabije še kazen ali pa sodnika za prekrške, če si kriv. Kuponček pa boš moral dati v vsakem primeru, če kličeš policijo ali ne.

z zadnjim stavkom se ne morem strinjat!

Upsi napaka.
Hotu sm rečt, če veš da si kriv nikar ne klič polcije.

Maj mistake :oops: :oops: :oops: :wink:

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Ne nov 02, 2003 12:09 pm

Če je škode manj kot za ...* sit ne klicat policije.

Kolk je to približno *sit?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov