Najboljši:
1.Lexus RX
2.Jaguar XF/Lexus IS
In ja, toliko popljuvan cee'd (od nekaterih) je prvi non-premium avto, ki je pristal na 4. mestu.
Najslabši:
104.Ford KA
103.Peugeot 206
102.Fiat Bravo
101.Fiat GPunto

Uploaded with ImageShack.us
speedfreak je napisal/-a:za kio je popolnoma logično da je tam ko je ker od kie noben ne pričakuje nič, potem dobi malo več kot nič in je zelo zadovoljen. Tako to gre.
maliBobi je napisal/-a:Kupujte evropsko in ne podpirat poševnookih![]()
Kia..hmm nisem tako bogat, da bi kupoval tako poceni
ludbe je napisal/-a:FOXa vem da delajo v Mehiki, kje pa POLA?
Ceed je napisal/-a:BTW jw ceed izdelan v EU, za razliko od kakega POLA ali FOXa
Ceed je napisal/-a:Ja Polo je iz španije sem pa mislil na Jetto.
Saj je OK, da se podpira EU gospodarstvo, ampak npr. ceed in Venga sta oblikovana in razvita v nemčiji, izdelana na slovaškem in češkem. Antara, pa npr. prihaja iz Koreje, Koleos ne samo, da je tudi tam izdelan (Busan), ampak si deli razvoj s Samsung motorsom, kakor si deli tudi Fluence, ki pa je iz Turčije.
Tako, da če boš npr. kupil Koleosa ne vem, če bo od tega imelo več koristi EU gospodarstvo ali Korejsko, jaz bi bolj rekel tadrugo.
Enako velja za Antaro, evropski je edino znak, dobiček pobira GM, tako, da ima od nje bolj malo koristi EU.
Pa takih primerkov je karnekaj.
maliBobi je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Ja Polo je iz španije sem pa mislil na Jetto.
Saj je OK, da se podpira EU gospodarstvo, ampak npr. ceed in Venga sta oblikovana in razvita v nemčiji, izdelana na slovaškem in češkem. Antara, pa npr. prihaja iz Koreje, Koleos ne samo, da je tudi tam izdelan (Busan), ampak si deli razvoj s Samsung motorsom, kakor si deli tudi Fluence, ki pa je iz Turčije.
Tako, da če boš npr. kupil Koleosa ne vem, če bo od tega imelo več koristi EU gospodarstvo ali Korejsko, jaz bi bolj rekel tadrugo.
Enako velja za Antaro, evropski je edino znak, dobiček pobira GM, tako, da ima od nje bolj malo koristi EU.
Samo to je bil moj point. In 100% dobi od ceeda največ Koreja, če ne drugo uveljavitev znamke na Eu tleh, kar posledično pomeni prodor..., aja, da ne omenim 7 letne garancije.
Pri meni doma nikoli ne bo vzhodnjaka, raje nimama nič ali pa se vozim z merklo od veolie
Povdarjam pa, da nikjer nisem napisal, da so slabi, daleč od tega
Ceed je napisal/-a:Saj je OK, da se podpira EU gospodarstvo, ampak npr. ceed in Venga sta oblikovana in razvita v nemčiji, izdelana na slovaškem in češkem. Antara, pa npr. prihaja iz Koreje, Koleos ne samo, da je tudi tam izdelan (Busan), ampak si deli razvoj s Samsung motorsom, kakor si deli tudi Fluence, ki pa je iz Turčije.
Po drugi strani pa imaš veliko množico EU znamk ala BMW, AUDI, VW.... ki lepo selijo proizvodnje na Kitajsko, plačujejo KItajske delavce, kupujejo material in dele od KItajskih firm.
SLovenski Prevent, ki je dobavitelj za VW je to precej prizadelo, če se že gremo lokal patriote
speedfreak je napisal/-a:za kio je popolnoma logično da je tam ko je ker od kie noben ne pričakuje nič, potem dobi malo več kot nič in je zelo zadovoljen. Tako to gre.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov