myster je napisal/-a:no mene ko je dobil na radar, je bilo prav zanimivo...me ustrelil, malce naprej me je drug policaj ustavil in potem sm mogu počakat, da se un policaj ko je streljal pripeljal do mene in mi kazu laser, da sem peljal 101 km/h-nekaj tolerance...ker je šlo za majhno prekoračeno hitrost ( do 10km/hkazn 40€,polovička 20€) sm se kr strinjal s kaznijo in plača ter pozabil na vse skup.ker mi je mutavo use skup, da bi se kregu, da po ravnini, ki ni nobene žive duše (ne na cesti ali ob cesti) se v grmovju skriva policaj.
Blinder je napisal/-a:myster je napisal/-a:no mene ko je dobil na radar, je bilo prav zanimivo...me ustrelil, malce naprej me je drug policaj ustavil in potem sm mogu počakat, da se un policaj ko je streljal pripeljal do mene in mi kazu laser, da sem peljal 101 km/h-nekaj tolerance...ker je šlo za majhno prekoračeno hitrost ( do 10km/hkazn 40€,polovička 20€) sm se kr strinjal s kaznijo in plača ter pozabil na vse skup.ker mi je mutavo use skup, da bi se kregu, da po ravnini, ki ni nobene žive duše (ne na cesti ali ob cesti) se v grmovju skriva policaj.
Ja če so policaji v grmovlju moraš it počasi mimo, nikoli ne veš kdaj ti kakšen skoči na cesto
BBoss je napisal/-a:Ne rabijo več hodit od meritve, do tam kjer te druga patrulja ustavi... Zdaj imajo pištolce opremljene s fotičem in povezavo pa slikco samo tja sforvardira tko, da se nimaš kej bunit, ker so vsi podatki gor vključno s tvojim nasmehom kako ga šponaš po AC.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov