NejcZ je napisal/-a:Js sm že skor dobil kazen "zaradi vožnje po napačni smeri", ker sem se umikal tem luknjam kur*evim.. pač se nebom po jamah vozil, pa če se vsi policaji skup na glavo postavjo.
hnoda je napisal/-a:S tem ko zaviješ na nasprotni pas avtomatsko ogrožaš druge. Če nočeš naleteti na luknjo pač upočasni avto in je počasi prevozi, pa ne bo škode ne za avto ne za ostale udeležence v prometu!
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Gosic je napisal/-a:Mene pa bolj zanima, zakaj se finančna kazen povečuje? Zakaj pa nebi blo mesec zapora? Mesec v polju? Komu bo šel ta denar spet? Bo spet nekdo mastno pokasiral. Mislim a ni butasto razmišlanje, da nekdo, ki nevem kaj mu je, da zapelje v narobno smer na AC dobi finančno kazen? Sepravi če si finančno poskrbljena oseba, se v nedogled voziš kontra?
Odvzem izpita je premalo. Jaz poznam dost junakov, ki so se vozili pijani in napihali( k sreči redki povzročili nesrečo), ponovno opravili izpit in spet spijejo kakega, da ne govorim o hitrostnih preizkušnjah.
Jaz sem za odvzem izpita in nadzor take osebe, ker zame je taka oseba močno motena. Poleg tega pa s tem lahko ubije ljudi, ubije sina,hčerko,mati, očeta - našega ali vašo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov