Pozimi bo avto v garaži, tako da me to ne skrbi Pač skrbi me, da ne bi bilo kaj narobe, ker je bila mašina lani zrihtana in je tipi topi Nekje sem bral, da je biodizel malo agresiven in, da kakšne gumijaste cevke čez cajt prežre
Sem bral precej o biodizlu in prišel do naslednjih zaključkov: vsak nekaj po svoje pove. Nekje sem bral da avti pred letom 1992 (al tam nekje) naj ga ne bi uporabljali, ker naj bi večinoma imeli gumijaste vode (cevke) za gorivo in bi jih lahko sčasoma prežrl. Po tem letu naj večina avtov ne bi imela teh problemov. Verjetno so potem začeli namest gume uporabljat kaj drugega za vode (to je moj sklep).
Problem je tudi, ker biodizel raztaplja usedline v tanku za gorivo, ki so se nabrale v letih tankanja navadnega dizla. Potem delčki teh usedlin znajo zamašit šobe in je lahko cel problem. Na ta problem naj bi bili posebej občutljivi novejši avtomobili, ker imajo bolj precizno nastavljene nastavitve in elektroniko (al nekaj takega)... Temu problemu se da izogniti s postopnim prehodom na biodizel oz. najprej nekaj časa tankaš mešanico in pogosto menjaš naftni filter. Seveda najprej začneš z manjšimi količinami biodizla, sčasoma pa tankaš vse manj dizla in vse več biodizla...
Tudi sam tuhtam za mojo Alfo JTD če bi začel uvajati biodizel, ampak me je malo strah kakšnih izrednih stroškov, ki naj bi jih biodizel očitno lahko prinesel s sabo... Nikjer pa nisem zasledil, v kolikšnem času bi lahko prežrlo te cevke in tesnila... Al je to 10 000 km al mogoč 200 000 km...