A je res tako težko najti nek kompromis pri debatiranju o različnih tehnikah različnih znamk? Sam sem odkrit pristaš VAG-a in me tega ni sram, pač skupina avtomobilov, ki mi večinoma karakterno najbolj odgovarjajo. Moj podpis si nekateri razlagajo kot poviševanje Golfa kot nekega nadavta, ki vsekakor ni in verjetno tudi nikoli ne bo, saj se gre za verjetno največje povprečje, kar lahko v trenutnem svetu avtomobilizma sploh obstaja! Moj podpis je namenjen tistim, ki nasplošno lastnike golfov "etiketirajo" z neodločnimi, nerazgledanimi in vase zagledanimi kupci, ki se imajo za nekaj več, ker imajo golfa.
Sam tak avto lahko razložim iz skrajno racionalnih in tudi emocionalnih razlogov(čeprav marsikdo označuje tak avto kot najbolj "neomocialen". Enostavno je to avto, ki mi "sede" in bi z veseljem imel tudi njegovo najzmogljivejšo R različico.
Mi pa ob vsem tem ni problem sprejet nekoga, ki tako "čuti" do Renault-a, Honde, Mazde, Kie, Opela, BMW-ja itd., saj sem tudi sam navdušen nad vsako zanimivo tehnično in oblikovno rešitvijo v svetu avtomobilizma, to je namreč zame nekaj najbolj zanimivega kar obstaja. In zakaj se vedno najdejo pacienti, ki ne bodo nikoli razumeli tudi najmanjše kritike glede "svoje" znamke, tudi če je obdana z neskončno komplimenti? Ne razumem, zakaj se je tako težko enostavno pogovorit o določenih avtomobilih in tehniki uporabljeni v njih brez nepotrebnega zmerjanja ljudi, ki se ne strinjajo v popolnosti in brez naravnost otročjega kritiziranja vsega, kar ni del "oboževane" znamke ali koncerna?
Vem, da je to mogoče ena bolj tečnih in nezanimivih tem, kar jih je na tem forumu, ampak tisti, ki ste si jo vzeli čas prebrat... mar ne bi bilo dosti bolje, če ne bi bilo nepotrebnih zmerjanj in totalno pretiranih poniževanj/poviševanj določenih znak? Je res tako težko sprejet, da smo si ljudje različni in spoštovat različna mnenja?