Napisal/-a Cash Če jul 08, 2010 11:46 pm
Ok, izmed zelo veliko "cvetk" Garmina bom napisal najhujšo, ki se nam je zgodila v Franciji....smo šli štirje z avtom proti enmu mestu (ne spomnim se točno, katero je bilo), kjer smo iskali prenočišče in do mesta smo imeli samo še 1km. Takrat je imel voznik svojega Garmina, jaz pa sem imel zadaj za foro še iGO8.3, da smo malo primerjali. No, 1km pred mestom je bila skorajda ravnina, iGo je lepo kazal naravnost, nakar se Garmin zmisli, da moramo zaviti na desno proti enmu gozdu, kjer ni bilo žive duše, niti nobene luči (haloooo????, kaj mu ni jasno, če je bilo mesto že od daleč vidit naravnost) in ker smo seveda upoštevali iGo, smo čez 2 minuti lepo prispeli v mesto in mirna bosna...to je le ena izmed cvetk, ki se nam je zgodila....nas je pa fajn naj**** Garmin v eni drugi situaciji, zaradi katere smo potovali 2 uri več. Če bi upoštevali iGo, kateri nam je pokazal pravilno pot, ne bi bilo toliko muk....smo pa vsaj videli skrite vinograde Francije in male vasice.....frende je bil tolk razpizden, da ga je hmali vrgel skozi okno...je pa imel seveda vse pravilno naštimano...najhitrejša pot, izogibaj se makadamu, vključene pa je imel vse avtoceste in plačljive ceste in ravno tako sem imel jaz na iGO...tako, da zaenkrat jaz svetujem iGo program, saj naprava ni važno, kaka je...pa karte se dobi najnovejše za malo šalo...