Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Vozniki, ki vozijo tik za avtom

Napisal/-a tiguan Če jul 08, 2010 8:24 pm

Občasno se na naših cestah znajdejo vozniki, ki ti vozijo čisto zadaj, da tudi luči ne vidiš na unmu zadaj, kako se rešiti takih nadležnih voznikov, ker to ne pelje nikamor, voznika prvega avta to zelo nervira, moti pa še skoncentriran nisi na vožnjo, ker te nekdo zadaj moti.
Mam str avto bi takoj na bremzo stisnil, ampak nočem bit za vse življenje po moji malomarnosti pohabljen, kriv v primeru nesreče seveda nebi bil kriv...mogoče zavoro tok stisnit, da unega zadaj prestrašiš.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Če jul 08, 2010 8:26 pm

operi šipe :D

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd Če jul 08, 2010 8:27 pm

ko sm mel še star avto sem ponavadi zabremzal na polno z ročno tako da se lučke niso prižgale tip zadi pa je dobil živčni zlom...

nekoč pa en i**** moral celo odviti v travnik da se ni zaletel vame.

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd Če jul 08, 2010 8:28 pm

hmm kako je možno da je beseda I di ot cenzurirana ? najde se jo c slovarju ssjk ?!?

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Če jul 08, 2010 8:28 pm

Še bolj upočasniš, ker te je strah in prilagodiš razmeram zavorne poti, ker ti bliz vozi. Vsaj jaz tko naredim, da na koncu obupajo in ne vozijo več za riti.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Če jul 08, 2010 8:30 pm

To je pa oviranje in si ti tisti, ki moraš se umaknit s ceste, če voziš 50 izven naselja.

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd Če jul 08, 2010 8:30 pm

hehe sem pa tja se pa delam kot da sem pijan levo desno mal po bankini mal po drugem pasu in potem opazujem kako ostanejo daleeeeč zadaj haha :)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če jul 08, 2010 8:32 pm

Kupiš Samaro in namontiraš kljuko
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 53#1261353

:D

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Če jul 08, 2010 8:38 pm

Če imaš dobre živce (da takoj ne popizdiš) lahko ob prvi priliki za prehitevanje še upočasniš, da te prehiti. Če te pa dobi na slab dan in bi rad tistga za seboj nauču kakšne vzgojne, pa lahko probaš dobit nov zadnji odbijač in poskusiš srečo:))

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Če jul 08, 2010 8:39 pm

tiguan je napisal/-a:To je pa oviranje in si ti tisti, ki moraš se umaknit s ceste, če voziš 50 izven naselja.

Takoj, ko je možno se varno umakneš s ceste ga spustiš naprej, nažgeš radio malo bolj na glas in ob dimu cigareta nadaljuješ vožnjo.

Uporabniški avatar
Mister Twister
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a Mister Twister Če jul 08, 2010 8:39 pm

Zodd je napisal/-a:hmm kako je možno da je beseda I di ot cenzurirana ? najde se jo c slovarju ssjk ?!?

ker je žaljivka?
Zodd, če bi se ti kdo v rit zaletu s 40+ bi naslednjič fajn premislu če boš spet to naredu ;)

drgač pa take teme so čist brezvezne ker z njimi ne boste rešili nobenih problemov. Voznika za sabo pa pač ignoriraš če te pa tako moti se mu pa pač odmakneš.

Ps: ne podpiram vožnje za ritjo samo take teme so blesave

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če jul 08, 2010 8:42 pm

Jaz pritisnem na gas :twisted: :D

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če jul 08, 2010 8:42 pm

no ja, včasih sem med temi, včasih pa kdo meni tako za ritjo vozi.

jaz se nabijem sprednjemu v rit , ko vidim da se vozi 60km/h , tam kje je 90km/h. par dni nazaj se je presmec peljal v naselju 80, kjer je bla omejitev 50, izven naselja pa 60 -70km/h. dobiš popizditis, pa še ponavadi ne moreš potem prehitet.

če pa se meni nekdo nabije za ritjo, ko se že jaz peljem 20 km/h ali pa še več nad omejitvijo, pa me tudi dvigne. v tem primeru, grem na stran oz. ga spustim mimo in potem vozim dalje svoj tempo.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če jul 08, 2010 8:48 pm

Tudi jaz se nekomu prilepim za rit če je omejitev 90, modeli / ke pa vozjo 50. Tako idejo tudi podpiram, da butasti vozniki / ce lažje dojamejo da je nekaj narobe z njihovo glavo.

Če bi imel možnost bi jim zapelu na streho ne samo da se prilepim za rit.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če jul 08, 2010 8:51 pm

Zadnjič se je en optimist z Saxojem zalepil meni na rit pa sem peljal 20km/h preko mejitve (110) pa je kar prehiteval in sva se par sekund vozila vzporedno ker me ni mogel prehiteti, potem pa sem upočasnil da je šel mimo in nato jaz njemu v rit tako da se je v enem ovinku skoraj razbil in potem se umaknil na avtobusno postajo :lol:
Mislim da vsaj 1 teden nebo nobenemu v rit rinil.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če jul 08, 2010 8:53 pm

B|ind je napisal/-a:Zadnjič se je en optimist z Saxojem zalepil meni na rit pa sem peljal 20km/h preko mejitve (110) pa je kar prehiteval in sva se par sekund vozila vzporedno ker me ni mogel prehiteti, potem pa sem upočasnil da je šel mimo in nato jaz njemu v rit tako da se je v enem ovinku skoraj razbil in potem se umaknil na avtobusno postajo :lol:
Mislim da vsaj 1 teden nebo nobenemu v rit rinil.

poštena :lol: :lol: :lol: :bow
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Če jul 08, 2010 8:55 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:no ja, včasih sem med temi, včasih pa kdo meni tako za ritjo vozi.

jaz se nabijem sprednjemu v rit , ko vidim da se vozi 60km/h , tam kje je 90km/h. par dni nazaj se je presmec peljal v naselju 80, kjer je bla omejitev 50, izven naselja pa 60 -70km/h. dobiš popizditis, pa še ponavadi ne moreš potem prehitet.

če pa se meni nekdo nabije za ritjo, ko se že jaz peljem 20 km/h ali pa še več nad omejitvijo, pa me tudi dvigne. v tem primeru, grem na stran oz. ga spustim mimo in potem vozim dalje svoj tempo.

lepo povedano. Nihče ni angelček :)

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Če jul 08, 2010 8:57 pm

Se prilimam na rit za par sekund, če se kdo fijaka pod omejitvijo. Običajno takrat voznik spredaj malo pospeši in promet lepo steče naprej. Včasih pa se kdo fijaka še naprej, ali pa še bolj upočasni, takrat pa se malo odmaknem in pač čakam priložnost za prehitevanje.

Bi pa rekel, da jih 90% ugotovi, da so prepočasni in v glavnem pospešijo brez kakega pobremzavanja in poskušanja živciranja zadaj vozečih. Tudi sam včasih malo pozabim po gasu pritisnit, če imam telefon, pa če se mi kdo zadaj nalima pač pospešim malo in se skoncentriram na vožnjo.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če jul 08, 2010 9:07 pm

Meni se je en tak nabil na rit in pri prehitevanju zapel, na srečo ga je guma odbila in je bila le minimalna škoda na odbijaču, medtem ko je njemu fasal blatnik, odbijač, luč, havba... Tip itak nažgan, ni ustavil, potem me je še njegov kolega v drugem avtu zadrževal, da ga ne bi ujel, ker je dejansko bil avto pisan na tega drugega itd. Uradna zgodba je bila, da je avto ukraden in je lastnik lovil lopova... Od takrat mi nekako stari Bravoti niso več pri srcu, oba sta ju namreč vozila :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če jul 08, 2010 9:08 pm

In potem ste kaj boljši od tistih kateri vas tako živcirajo? Malo se zamislite no.
Jaz pač ignoriram tak folk. Pa naj vozi blizu če že mora.
Se mu ob prvi priliki umaknem ali pa začnem vozit strogo po omejitvi ali še kakšen km/h manj. Se ni vredno ukvarjat s takimi pacienti.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov