tiguan je napisal/-a:Dostikrat vidim po okoliških vaseh, naseljah, kako ljudje svoje konjičke rihtajo, čistijo, zgleda avto tip top, avto ves dan parkiran pred hišo, ne vem ali se ljudje bojijo mal okol zapljat z avtom, avto je strošek, če jih na leto narediš po 25.000km to znese, kar precej. Jaz imam 12 let star avto z njim naredim po 25.000km na leto, menjam zimske in letne gume vsako drugo sezono, bencina gre za par tisoč evrov, servis, zavarovanje, izredna nepričakovana popravila...
abbe je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Dostikrat vidim po okoliških vaseh, naseljah, kako ljudje svoje konjičke rihtajo, čistijo, zgleda avto tip top, avto ves dan parkiran pred hišo, ne vem ali se ljudje bojijo mal okol zapljat z avtom, avto je strošek, če jih na leto narediš po 25.000km to znese, kar precej. Jaz imam 12 let star avto z njim naredim po 25.000km na leto, menjam zimske in letne gume vsako drugo sezono, bencina gre za par tisoč evrov, servis, zavarovanje, izredna nepričakovana popravila...
in kaj je namet te teme?
nismo ti drugi krivi ce mas ti tok stroskou z avtm.kup si kolo
abbe je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Dostikrat vidim po okoliških vaseh, naseljah, kako ljudje svoje konjičke rihtajo, čistijo, zgleda avto tip top, avto ves dan parkiran pred hišo, ne vem ali se ljudje bojijo mal okol zapljat z avtom, avto je strošek, če jih na leto narediš po 25.000km to znese, kar precej. Jaz imam 12 let star avto z njim naredim po 25.000km na leto, menjam zimske in letne gume vsako drugo sezono, bencina gre za par tisoč evrov, servis, zavarovanje, izredna nepričakovana popravila...
in kaj je namet te teme?
tiguan je napisal/-a:abbe je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Dostikrat vidim po okoliških vaseh, naseljah, kako ljudje svoje konjičke rihtajo, čistijo, zgleda avto tip top, avto ves dan parkiran pred hišo, ne vem ali se ljudje bojijo mal okol zapljat z avtom, avto je strošek, če jih na leto narediš po 25.000km to znese, kar precej. Jaz imam 12 let star avto z njim naredim po 25.000km na leto, menjam zimske in letne gume vsako drugo sezono, bencina gre za par tisoč evrov, servis, zavarovanje, izredna nepričakovana popravila...
in kaj je namet te teme?
Jaz avto potrebujem, da se vozim, ne pa za pucat pa da stoji pred hišo ves teden.
tabletten je napisal/-a:Jaz sem svojega v dveh letih 2x opral in enkrat samo šipo ker nisem več ven vide )pa še to sm kokakolo polil in brisalce prižgal ker mi je slučajno cevka počla)l.
Folk ki pere avte dnevno, sesa, maže in kakorkoli neguje je zame metroseksualec.
Ne morš več časa v pospravljanje avta vložit kot v samo vožnjo. Res jih ne razumem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov