xxl je napisal/-a:Toyota C-HR 2,0 hybrid ne obstaja?
Pardon, sem mislil da maš hondo

xxl je napisal/-a:Toyota C-HR 2,0 hybrid ne obstaja?
xxl je napisal/-a:C-HR 2,0 hybrid 184 KM, 1000 km, cca 5,5, trenutno nič avtoceste, bolj regionalka 12km hiša-vikend cca 150 metrov višinske razlike. Če se peljem 15 km do mesta in nazaj, krog cca 40 km, je poraba pod 5. Če nebi bilo elektro motorja bi to žrlo vsaj 10, tako da ne vem, kaj je na tem bencinskem motorju tako visoko učinkovitega, kot oni oglašujejo (2,0-litrski bencinski motor je termalno najbolj učinkovit na tržišču). No, prezgodaj je še karkoli sodit.
xxl je napisal/-a:Saj to ni slabo, ampk, zanimivo mi je, da je to prvi avto, kje imam višjo porabo od povprečja na spritmonitorju. Ponavadi sem vsaj za pol litra boljši, zdaj pa skoraj toliko slabši. Verjetno nimam pravih pogojev za hibrida, ker imam največ regionalk in bolj malo mesta, najmanj pa ac. No, zdaj bo zima, zimske gume, avto ima komaj 1100 km, to so prva opažanja, bomo videli. Odzval sem se, ker imaš Yarisa hybrida, pa ajd, še jaz kaj dodam.
xxl je napisal/-a:Dokaj sprejemljivo in realno, edino za regionalka umirjeno, se mi zdi, da si prestrog do sebe, ali še zmeraj pregrob na plinu.![]()
Picolo je napisal/-a: Ti downsizani i4 turbobencinarji so na papirju super, v praksi se pa dostikrat pokaže drugačno stanje![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov