Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Lastnik avtomobila

Napisal/-a tj Če nov 06, 2003 9:56 pm

Kako lahko izvem, kdo je lastnik avtomobila, če poznam njegovo ragistresko tablico (in tip, barvo avtomobila...)?

lp

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Če nov 06, 2003 9:57 pm

Nikakor-varstvo osebnih podatkov! Razn če maš veze!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj Če nov 06, 2003 10:04 pm

Pol pa nč...

Hvala vseen!!

lp

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe nov 07, 2003 1:02 pm

kaj ne poznaš nobenga na policiji??
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe nov 07, 2003 1:07 pm

borut007 je napisal/-a:sem pa jo mal lepo pogledal 8)

A si obrvi tko metal kot kle u avatarju :lol: :lol:

baron
Novinec

Re: Lastnik avtomobila

Napisal/-a baron Pe nov 07, 2003 10:03 pm

tj je napisal/-a:Kako lahko izvem, kdo je lastnik avtomobila, če poznam njegovo ragistresko tablico (in tip, barvo avtomobila...)?

lp

ja zakaj pa rabš, mogoč maš pa upravičen razlog pa lahko clo dobiš podatke po uradni poti :?: :wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe nov 07, 2003 10:05 pm

baron je napisal/-a:
tj je napisal/-a:Kako lahko izvem, kdo je lastnik avtomobila, če poznam njegovo ragistresko tablico (in tip, barvo avtomobila...)?

lp

ja zakaj pa rabš, mogoč maš pa upravičen razlog pa lahko clo dobiš podatke po uradni poti :?: :wink:

ni uradne poti da bi ti jih dala, po vezah pa gre preverit
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

baron
Novinec

Napisal/-a baron Pe nov 07, 2003 10:20 pm

MGsax je napisal/-a:
baron je napisal/-a:

lp

ni uradne poti da bi ti jih dala, po vezah pa gre preverit

Valjda da je uradna pot samo izkazat moraš pravni interes. Na upravni enoti izpolniš obrazec, napišeš zakaj potrebuješ podatke o vozniku in ti to dajo, ker so ti dolžni. Vendar moraš izkazati upravičen pravni interes (npr, zanimajo te podatko bejbe ki voz kšn avto verjetno ni )

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Pe nov 07, 2003 10:24 pm

če sem jaz enkrat rabo pa nisem dobil ker je baje varstvo podatkov!!!
samo semih pol drugje dobil
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

baron
Novinec

Napisal/-a baron So nov 08, 2003 10:16 am

MGsax je napisal/-a:če sem jaz enkrat rabo pa nisem dobil ker je baje varstvo podatkov!!!

Ja valjda si jih dobu pod roko, če pa ni bilo upravičenga razloga, da bi te podatke dobil uradno. Jest sem samo uprašu zakaj rab podatke (razlog), ker bi jih lahko mohoče dubu po uradni poti. Drgač se pa tko ve Slovenija je tko mejhna da sigurno nekdo ki ga ti poznaš pozna nekoga ki mu te podatke lahko da. Sicer smo pa o tem že pred kratkim neki pisal.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice So nov 08, 2003 10:44 am

Najlažje je preverit v policijskem terminalu ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So nov 08, 2003 12:21 pm

Ne vem če je lih tko enostavn dobit te podatke.Ker sma enkrat s fotrom iskala enga k je avto kupo pa ni tablc vrnu :!: Pa nisma dobla podatkov ne na policiji pa ne na zavarovalnici pa nikjer.Z občine so pa gnjavli da rabjo tablce!! Najbolš pot je po svojih zmožnostih, tko sma ga pol tud najdla.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 08, 2003 12:22 pm

baron je napisal/-a:
MGsax je napisal/-a:če sem jaz enkrat rabo pa nisem dobil ker je baje varstvo podatkov!!!

Ja valjda si jih dobu pod roko, če pa ni bilo upravičenga razloga, da bi te podatke dobil uradno. Jest sem samo uprašu zakaj rab podatke (razlog), ker bi jih lahko mohoče dubu po uradni poti. Drgač se pa tko ve Slovenija je tko mejhna da sigurno nekdo ki ga ti poznaš pozna nekoga ki mu te podatke lahko da. Sicer smo pa o tem že pred kratkim neki pisal.

odvisno kaj imaš ti za opravičen razlog da slišim:
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

baron
Novinec

Napisal/-a baron So nov 08, 2003 7:45 pm

MGsax je napisal/-a:
baron je napisal/-a:

Ma ni pomemebno kaj mam jest za upravičen razlog, pomembno je kaj na UE imajo za upravičen razlog. Če bi npr. potreboval podatke o vozniku ki ti ej razbil ograjo pa zaradi tega nisi klical policije in ti je sosed povedal registracijo od vozila, ki ga je pač videl kako se je zaletu ograju - po moje bi to že lahko blo upravičen razlog. Točnih podatkov kaj majo UE za upravičen razlog pa žal ne poznam - dobit jih je pa preprosto, dvigneš telefon in pokličeš na UE in se pozanimaš.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 08, 2003 8:08 pm

baron je napisal/-a:
MGsax je napisal/-a:
baron je napisal/-a:

Ma ni pomemebno kaj mam jest za upravičen razlog, pomembno je kaj na UE imajo za upravičen razlog. Če bi npr. potreboval podatke o vozniku ki ti ej razbil ograjo pa zaradi tega nisi klical policije in ti je sosed povedal registracijo od vozila, ki ga je pač videl kako se je zaletu ograju - po moje bi to že lahko blo upravičen razlog. Točnih podatkov kaj majo UE za upravičen razlog pa žal ne poznam - dobit jih je pa preprosto, dvigneš telefon in pokličeš na UE in se pozanimaš.

tudi če se ti nekdo zaleti v avto ti na upravi ne bodo dali podatkov!!!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

baron
Novinec

Napisal/-a baron So nov 08, 2003 8:55 pm

MGsax je napisal/-a:
baron je napisal/-a:

Zakaj ne :?:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 08, 2003 8:56 pm

ker se držijo varovanja osebnih podatkov. zaradi tega sem te vprašal kaj bi bil ta tehtni razlog, ker mislim da ga skoraj ni.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So nov 08, 2003 9:15 pm

HaBBkE je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:sem pa jo mal lepo pogledal 8)

A si obrvi tko metal kot kle u avatarju :lol: :lol:

:lol: :lol:

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Ne nov 09, 2003 3:15 pm

prosnjo moras poslati na misnisterstvo za notranje zadeve pa napisez zakaj rabis kod si itd..in ce ti odobrijo se sglasis na najblizji policiski postaji s pismom ki ti ga posljejo iz m.z.n.z
0-100km/h-2dni vw 1200
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov