tj je napisal/-a:Kako lahko izvem, kdo je lastnik avtomobila, če poznam njegovo ragistresko tablico (in tip, barvo avtomobila...)?
lp
baron je napisal/-a:tj je napisal/-a:Kako lahko izvem, kdo je lastnik avtomobila, če poznam njegovo ragistresko tablico (in tip, barvo avtomobila...)?
lp
ja zakaj pa rabš, mogoč maš pa upravičen razlog pa lahko clo dobiš podatke po uradni poti![]()
MGsax je napisal/-a:baron je napisal/-a:tj je napisal/-a:Kako lahko izvem, kdo je lastnik avtomobila, če poznam njegovo ragistresko tablico (in tip, barvo avtomobila...)?
lp
ja zakaj pa rabš, mogoč maš pa upravičen razlog pa lahko clo dobiš podatke po uradni poti![]()
ni uradne poti da bi ti jih dala, po vezah pa gre preverit
MGsax je napisal/-a:če sem jaz enkrat rabo pa nisem dobil ker je baje varstvo podatkov!!!
samo semih pol drugje dobil
baron je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:če sem jaz enkrat rabo pa nisem dobil ker je baje varstvo podatkov!!!
Ja valjda si jih dobu pod roko, če pa ni bilo upravičenga razloga, da bi te podatke dobil uradno. Jest sem samo uprašu zakaj rab podatke (razlog), ker bi jih lahko mohoče dubu po uradni poti. Drgač se pa tko ve Slovenija je tko mejhna da sigurno nekdo ki ga ti poznaš pozna nekoga ki mu te podatke lahko da. Sicer smo pa o tem že pred kratkim neki pisal.
MGsax je napisal/-a:baron je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:če sem jaz enkrat rabo pa nisem dobil ker je baje varstvo podatkov!!!
Ja valjda si jih dobu pod roko, če pa ni bilo upravičenga razloga, da bi te podatke dobil uradno. Jest sem samo uprašu zakaj rab podatke (razlog), ker bi jih lahko mohoče dubu po uradni poti. Drgač se pa tko ve Slovenija je tko mejhna da sigurno nekdo ki ga ti poznaš pozna nekoga ki mu te podatke lahko da. Sicer smo pa o tem že pred kratkim neki pisal.
odvisno kaj imaš ti za opravičen razlog da slišim:
baron je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:baron je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:če sem jaz enkrat rabo pa nisem dobil ker je baje varstvo podatkov!!!
Ma ni pomemebno kaj mam jest za upravičen razlog, pomembno je kaj na UE imajo za upravičen razlog. Če bi npr. potreboval podatke o vozniku ki ti ej razbil ograjo pa zaradi tega nisi klical policije in ti je sosed povedal registracijo od vozila, ki ga je pač videl kako se je zaletu ograju - po moje bi to že lahko blo upravičen razlog. Točnih podatkov kaj majo UE za upravičen razlog pa žal ne poznam - dobit jih je pa preprosto, dvigneš telefon in pokličeš na UE in se pozanimaš.
MGsax je napisal/-a:baron je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:če sem jaz enkrat rabo pa nisem dobil ker je baje varstvo podatkov!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov