Pa bi prosu da mi poveste kdo bi biu kriu v Prvem primeru in kdo v Drugem.
Prehitevau sem avto na črtkani črti (moje vozilo je svetlo modro in mislim, če bi se zaletel z avtom ki je bil za mano(prehitevano vozilo))

HVALA
Lp Smrkec
swifty je napisal/-a:SMRKEC jst mislim da če si prehiteval po predpisih bi mogu bit kriv voznik za tabo ker ti mora omogočiti varno vključitev nazaj na pas in ne da ti še zapira prostor kar je lahko izredno nevarno!
Techfreak je napisal/-a:Tudi po moje bi bil kriv najverjetneje ti, ker se mora voznik predhodno prepricati ce se je razdalja spredaj med vozili primerna, da se bo lahko po prehitevanju varno vkljucil nazaj v promet...
yaris je napisal/-a:Ni ti potrebno spustiti prehitevajoče vozilo, saj se mora voznik ki prehiteva prepričati, da lahko to stori varno.
Jaz osebno, če je kolona in vidim živčka, ki gre kar na slepo prehitet, ga ne spustim notr
kdk je napisal/-a:yaris je napisal/-a:Ni ti potrebno spustiti prehitevajoče vozilo, saj se mora voznik ki prehiteva prepričati, da lahko to stori varno.
Jaz osebno, če je kolona in vidim živčka, ki gre kar na slepo prehitet, ga ne spustim notr
In potem sta na cesti dva živčka , ki skupaj povzročita verižno trčenje z nepredvidljivimi posledicami.
Vince je napisal/-a:Ja tole so precej delikatne zadeve...vendar policaju se ne bo dal ukvarjat s tem ampak bo njegova lena rit pač "obtožila" tistega, ki je prehiteval (itak kdor prehiteva = norc). Najboljša rešitev v tem primeru je, da lastiš eno Hondo S2000 pa prehitevan osebek ne bo imel časa sploh na gas stopit pa te je*at...kvečjemu bo pljučnico fasu, če ne bi ledvičnika nosu :P
LP
Vince
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov