Debate, ki niso vezane na ostala področja...

razkurjen
Nov uporabnik

Kraj: ni

izbrisan,račun...

Napisal/-a razkurjen So sep 04, 2010 11:58 am

zakaj mi neprestano brišete moj ustvarjen profil na avtomobilizem.com,,ali ni več svobode govora na forumih,ali kako sem koga užaliu ali zmerjau pol mi naj administrator odgovori,lp

EDIT:

PRAVILNIK:

5. Izbris objav ali celih debat
5.1 - moderator ali lastnik foruma lahko brez pojasnil in opozoril članom izbriše ali premakne objavo/debato v drugo področje. Vsako javno oporekanje moderatorju/lastnikom za izbris ali za opravljanje njihovega dela se kaznuje s vnovič podeljenim opozorilom (rumenim kartonom), objava pa premakne v "smetišče debat". Moderatorji in admini niso dolžni odgovarjati članom zakaj in kako, njihova odločitev je dokončna in pritožbe na njihove akcije ni. Vsak, ki bo oporekal moderatorju, bo odstranjen s foruma za 1 teden.

6. Uporabniška imena
6.1 - prepovedano je uporabljati več uporabniških imen. Če pred kreacijo novega uporabniškega imena ni obveščen nekdo izmed adminov, se vsa uporabniška imena pobrišejo oz. zaklenejo.
6.2 - uporabniško ime ne sme vsebovati kletvic ali ostalih imen, ki niso moralna.

ZAKLJUČEK
Na koncu še opomba da forum NI demokracija in da odloča v zadnjem primeru le lastnik foruma. Za spoštovanje pravilnika so zadolženi moderatorji in admini, slednji tudi delijo pravice.
............
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov