Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Vprašanje za admina in moderatorje

Napisal/-a zoranwagen Če nov 13, 2003 1:11 pm

Za tiste, ki ne berete topik @HUGO_BOSS-a o njegovi karioli po galerijo!

Na vprašanje člana tega foruma kaj dela je napisal:

past/copy

ne tvoji mami rihtam jebače,
sej veš PIMP...
morem priznat, da je dost težko,
ker pač tvoja mama...sej veš...
težko je dobit slepga človeka...

Nevem no zame je to prešlo vsako mejo dobrega okusa! Nevem kaj delajo odgovorni moderatorji in admin. Za take bi moral dobit ban ne pa, da se še kot moderator šopiri okoli!
Sem na kar precej forumih prisotnih in sem mel vedno mnenje, da avtomobilizem spada med boljše kaj se tiče ravni komunikacije med člani. Glejmo, da bo tudi v naprej tako ostalo.
Še enkrat pozivam, da odgovorni ukrepajo. Zaklepanje posta je 100% premalo!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če nov 13, 2003 1:45 pm

Glede administratorjev se boš težko kaj zmenu, ker upoštevajo zelo malo (napisal že dve prošnji pa niso niti napisali nič)...pomoje bo bolje če jim pošlješ PM....za delo moderatorjev pa ne vem.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Če nov 13, 2003 2:16 pm

Aja administratorji, moderatorji....oz vsi ki mate to moč....dejte že nekak ukrepat, ker to nikamor ne vodi oz. vodi navzdol!!!! ( v mislih imam tisto temo oz. tistega posameznika)
1. tam se uporabljajo žaljivke, ki so ne primerne za kamorkoli (kdo te žaljivke ven meče vemo vsi)
2. Pa še forumu škoduje!!!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Če nov 13, 2003 2:23 pm

McLaren je napisal/-a:Aja administratorji, moderatorji....oz vsi ki mate to moč....dejte že nekak ukrepat, ker to nikamor ne vodi oz. vodi navzdol!!!! ( v mislih imam tisto temo oz. tistega posameznika)
1. tam se uporabljajo žaljivke, ki so ne primerne za kamorkoli (kdo te žaljivke ven meče vemo vsi)

Točno bo potrebno @ice poklicat zgleda ma ful dela pa jasno ne more vsemu sledit!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če nov 13, 2003 2:32 pm

zoranwagen je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Aja administratorji, moderatorji....oz vsi ki mate to moč....dejte že nekak ukrepat, ker to nikamor ne vodi oz. vodi navzdol!!!! ( v mislih imam tisto temo oz. tistega posameznika)

Točno bo potrebno @ice poklicat zgleda ma ful dela pa jasno ne more vsemu sledit!

sej ne bom nc rekel, sam z icetom se ne boš veliko več zmenil :)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če nov 13, 2003 3:48 pm

Moderatorji rubrike Galerija naj izbrišejo cel topic - zame osebno edina pravilna rešitev, ker je v sramoto celemu forumu. Skozi večino topica gre za osebna podjebavanja :x . Poslati bi bilo potrebno tudi kakšno opozorilo pred bannom.
Slika Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če nov 13, 2003 3:53 pm

Zoran moj nasvet-sej vem da je bit lahko pamtn :lol: najbolš da Hugota pri mer pustiš, ga ignoriraš, s tem ga boš najbol zjeb... Kaj čš pač nima nč u glav in je brez veze da se sploh ukvarjaš z njim

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Če nov 13, 2003 4:11 pm

Sale je napisal/-a:Moderatorji rubrike Galerija naj izbrišejo cel topic - zame osebno edina pravilna rešitev, ker je v sramoto celemu forumu. Skozi večino topica gre za osebna podjebavanja :x . Poslati bi bilo potrebno tudi kakšno opozorilo pred bannom.

Jest sem za ban al pa vsaj moderatorstvu se mu naj vzame!
Govorim iz izkušenj mam 3 bane za sabo...hehehe...kjer sem moral it za malenkosti v primerjavi z tem kaj ovi nabija!
Res bi ga blo najbolje ignorirat sam mali provocira v nedogled in se potem težko zadržim!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če nov 13, 2003 5:05 pm

ena redkih situacij v zadnjem času, čeprav je drgač zlo fajn hantek, kjer se z zoranom strinjam

ali banat direkt, ali pa poslat opozorilo pred banom, pa obvezno že enkrat zbrisat temo...
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Če nov 13, 2003 5:34 pm

Najmanj kar se lahko naredi je to, da se tema izbriše !!!

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Če nov 13, 2003 5:39 pm

zato jest enostavno obidem tisto temo in vsakemu postu hugo bossa
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če nov 13, 2003 11:37 pm

Ah pejte pejte. Se je cool tema -> mal smeha pa to. A ni vrei :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Če nov 13, 2003 11:50 pm

ja men je tut tema useč.Mi prou polepša dan k pridm iz šole.edin za tole žaljenje k je že zoran na začetku omenu mislm da bi mogu dubit usaj opozorilo za ban.Drugač pa ne skinit teme a veste kok ljudi to bere pa se še pošteno nasmeji zravn.
LP

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe nov 14, 2003 12:04 am

Sale je napisal/-a:Moderatorji rubrike Galerija naj izbrišejo cel topic - zame osebno edina pravilna rešitev, ker je v sramoto celemu forumu. Skozi večino topica gre za osebna podjebavanja :x . Poslati bi bilo potrebno tudi kakšno opozorilo pred bannom.

osebno mislim ta je tko dobro ce se zezamo med sabo,saj to popestri temo al pa ce kaksno pribijemo,sam da mesamo druzino not to pa ne,saj se mi zdi to osebna zalitev,pa se to to o matki je letelo name,drugac pa hugo zarad mene si lahko 20 let starejski od mene ,al kakor kol,svoje bos ze dobu pa magar mi blo to zadnje v lifu ka bom naredu,ce si ze tok frajer da tle se spusca na tok nizk nivo,bomo vidl kok bos mudonja pa bos to reku v faco,drugac pa bomo vidl kdo bo bezu zesci,saj se bomo srecal,ti ga bom jaz mal s tabo iztuniru
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe nov 14, 2003 12:06 am

lazo je napisal/-a:

osebno mislim ta je tko dobro ce se zezamo med sabo,saj to popestri temo al pa ce kaksno pribijemo,sam da mesamo druzino not to pa ne,saj se mi zdi to osebna zalitev,pa se to to o matki je letelo name,drugac pa hugo zarad mene si lahko 20 let starejski od mene ,al kakor kol,svoje bos ze dobu pa magar mi blo to zadnje v lifu ka bom naredu,ce si ze tok frajer da tle se spusca na tok nizk nivo,bomo vidl kok bos mudonja pa bos to reku v faco,drugac pa bomo vidl kdo bo bezu zesci,saj se bomo srecal,ti ga bom jaz mal s tabo iztuniru

LAZO brez veze ,kokr so rekl INGNORERI ,sej veš sve se vrača sve se plača :wink:

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe nov 14, 2003 12:17 am

stari to itak ,sam nebo mi en seronja tle srau s takimi,naj se prvo bontona nauci ,ne res kaksn folk vse obstaja ,kaj ga je tok bolel al kaj ,da je matko omenju,e vsem mi lahko dirnes ne res vse da si mi je reku kej cez teto al kej ok ni tok,al cez matko mi nebo noben nc govoru,marsikdo je ze ostau brez zob ,pa z zlomljenimi rokami pa tko ,zarad teh besed ,sreco ma da moj brat nima cajta da bi prebiru poste ,saj je zaseden z delom,hugota nebi dovg blo ,dugac pa naj se ne dela pamtn
lep pozdrav,lazo

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Pe nov 14, 2003 11:25 am

lazo je napisal/-a:stari to itak ,sam nebo mi en seronja tle srau s takimi,naj se prvo bontona nauci ,ne res kaksn folk vse obstaja ,kaj ga je tok bolel al kaj ,da je matko omenju,e vsem mi lahko dirnes ne res vse da si mi je reku kej cez teto al kej ok ni tok,al cez matko mi nebo noben nc govoru,marsikdo je ze ostau brez zob ,pa z zlomljenimi rokami pa tko ,zarad teh besed ,sreco ma da moj brat nima cajta da bi prebiru poste ,saj je zaseden z delom,hugota nebi dovg blo ,dugac pa naj se ne dela pamtn

Ti bi se tudi lahko navadu bontona!

In ne se delat zdej bogega ker je reku neki čez tvojo mamo, sam si iskal!

Ma samo poglej kaj govoriš, hvališ se še bol ku hugo!

Najbol mi pa gre na k u r a c, taki tipi k se hvalijo kolko so jih stepli in zlomili zobe, kaj je to pohvalno al kaj?

hugo se vsaj na taki nivo ne spušča, fujjj!

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe nov 14, 2003 2:03 pm

Uglavnem, da ne bomo predolgo razpredali!
Žal mi je da nisem ukrapal prej, ampak odkrito povedano me ta tema že od začetka ni zanimala zato sem jo ignoriral. Kdaj se zgodi, da česa admin in drugi moderatorji ne vidimo, zato prosim vse, da če opazijo kakšno kršitev pravil ali nespodobnega obnašanja ali žaljenja naj me o tem takoj obvestijo na PM ali E-mail!

Hvala za razumevanje!!!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov