Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Gosic
Poznavalec foruma

Vozilo z laserjem na strehi

Napisal/-a Gosic So okt 23, 2010 12:18 pm

Včeraj zvečer, ura je bila 20.50-tam nekje, sva se z punco vozila proti njenemu domu na AC LJ-MB, malo naprej od Slovenske Bistrice. Na nasprotni strani MB-LJ sva opazila vozilo, ki je imelo na strehi laser zelene barve. Da si lažje predstavljate - tako ko imajo v kakih disco klubih, ki miga sem pa tja in te tudi oslepi za trenutek. Tisti laser se je usmerjal v vsako vozilo, ki mu je šlo nasproti ( na naš pas je svetlo). Spominjalo je kot na kaki nezemljanski film, v katerem nezemljani prevzamejo naš svet in nas preverjajo, še bolj pa je spominjalo na tisto oko pri Lord of the rings, ko je posvetilo v vsakega, ki se je premaknil na tistem območju. Skratka, kaj za vraga je to? Je kdo opazil to vozilo?

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So okt 23, 2010 12:21 pm

kaki mulci so mel sibedah odprt in so svetli okoli :lol:
moja razlaga no

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So okt 23, 2010 12:31 pm

ja pomoje da so bli kr vesoljci ej.. :)

+1 kar je _furby_ rekel..
a ne gre skor vsak otrok čez obdobje ko so mu laserji zanimivi pa z njimi okol sveti pa ven iz avta? Nič nenavadnega :)

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Re: Vozilo z laserjem na strehi

Napisal/-a cruiser1 So okt 23, 2010 12:54 pm

Gosic je napisal/-a:Spominjalo je kot na kaki nezemljanski film, v katerem nezemljani prevzamejo naš svet in nas preverjajo, še bolj pa je spominjalo na tisto oko pri Lord of the rings, ko je posvetilo v vsakega, ki se je premaknil na tistem območju. Skratka, kaj za vraga je to? Je kdo opazil to vozilo?

Invazija se je začela! Vedel sem!

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi So okt 23, 2010 1:07 pm

Oh mene so že večkrat odpeljali, vsi oblečeni v belo pa še kri so mi vzeli. Morem pa povdarit, da je poseg krila Vzajemna.

Uporabniški avatar
pixie
Novinec

Kraj: Kärnten

Napisal/-a pixie So okt 23, 2010 1:24 pm

@malibobi preveč si povedu se bo to smatralo kot oglaševanje :lol: :lol:
aja saj res POČITNICE =) :-P
Freunde am fahren.

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos So okt 23, 2010 2:21 pm

W|zz je napisal/-a:ja pomoje da so bli kr vesoljci ej.. :)

+1 kar je _furby_ rekel..
a ne gre skor vsak otrok čez obdobje ko so mu laserji zanimivi pa z njimi okol sveti pa ven iz avta? Nič nenavadnega :)

Ja ampak pri večina nas je bilo to pri starosti 10 let, ne pa ko imaš že izpit :lol:

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a scoop So okt 23, 2010 2:40 pm

Pa je sploh kdo od vas opazil, da je tip omenil tiste luci, k jih majo ponavad diskoteke,... K se vidijo v nebo ? :) In ni mislil na tiste male lasercke ? :)
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 So okt 23, 2010 3:07 pm

scoop je napisal/-a:Pa je sploh kdo od vas opazil, da je tip omenil tiste luci, k jih majo ponavad diskoteke,... K se vidijo v nebo ? :) In ni mislil na tiste male lasercke ? :)

Kašne diskoteke neki? :roll: Nezmeljani vendar!!

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ So okt 23, 2010 3:51 pm

VSE JE ZAROTA :shock: :shock: :lol: :lol:
ma jst sm že nabavu zaloge in se že selim v klet :D se vidimo čez pol leta če bomo sploh že živi ;)

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk So okt 23, 2010 4:04 pm

Poplave, marsovci, volitve, topu pir... pomoje so jezdeci apokalipse pršl, pa je light saber zatajil :D Zdej so šli pa domov.
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

Uporabniški avatar
AI
Nov uporabnik

Napisal/-a AI So okt 23, 2010 4:13 pm

Po moje si videl tole:
Slika
^Google street view car^
Pa bo končno tudi Slovenija imela svoj StreetView. Sicer malo nerodno, ker se snemali v temi. pa vseeno.... 8)

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero So okt 23, 2010 4:36 pm

haha ... dobri ste

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So okt 23, 2010 4:51 pm

glede na to da bo 2012 konec sveta....se selim v srbijo....oni so itak 10 let za nami...tko da mam še fore dol...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So okt 23, 2010 6:05 pm

maš na bolhi te zelene laserje,od 20 do 300eu. zeleni majo drugačno valovno dolžino kot rdeči,zato se vidi cel snop ponoči,in ne samo pika na koncu,kot pri rdečih.

tut mi smo se včasih hecali s tem,ampak nikoli svetli v avte.te tok zaflešira,da par sekund nč ne vidiš. nevarna igračka,glede na to da z močnejšimi lahko balone,šibice,plastiko kuriš.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl So okt 23, 2010 6:12 pm

damjan je napisal/-a:glede na to da bo 2012 konec sveta....se selim v srbijo....oni so itak 10 let za nami...tko da mam še fore dol...

prjatu si gledu kursadžije :D

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Re: Vozilo z laserjem na strehi

Napisal/-a PogachnyK So okt 23, 2010 6:20 pm

Gosic je napisal/-a:Včeraj zvečer, ura je bila 20.50-tam nekje, sva se z punco vozila proti njenemu domu na AC LJ-MB, malo naprej od Slovenske Bistrice. Na nasprotni strani MB-LJ sva opazila vozilo, ki je imelo na strehi laser zelene barve. Da si lažje predstavljate - tako ko imajo v kakih disco klubih, ki miga sem pa tja in te tudi oslepi za trenutek. Tisti laser se je usmerjal v vsako vozilo, ki mu je šlo nasproti ( na naš pas je svetlo). Spominjalo je kot na kaki nezemljanski film, v katerem nezemljani prevzamejo naš svet in nas preverjajo, še bolj pa je spominjalo na tisto oko pri Lord of the rings, ko je posvetilo v vsakega, ki se je premaknil na tistem območju. Skratka, kaj za vraga je to? Je kdo opazil to vozilo?

Pijača ni igrača
Slika

MaRko81
Novinec

Napisal/-a MaRko81 So okt 23, 2010 6:24 pm

...heh, sm take paciente doživu tud tle v novem mestu, bli so pa z rdečim golfom (starejši) pa so se skos za mano fural pa mi svetl v avto....nato sm pa popi....zdu, ustavu avto na sred ceste, sou vn, jih nadru, bla oba čist posrana...in to je to. Me je pa že držalu, da prešaltam v rikverc pa BUM v avto ;) itk mam kasko, tko da me malo boli lula :!: U_glavnem IDIOTI :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero So okt 23, 2010 6:29 pm

MaRko81 je napisal/-a:...heh, sm take paciente doživu tud tle v novem mestu, bli so pa z rdečim golfom (starejši) pa so se skos za mano fural pa mi svetl v avto....nato sm pa popi....zdu, ustavu avto na sred ceste, sou vn, jih nadru, bla oba čist posrana...in to je to. Me je pa že držalu, da prešaltam v rikverc pa BUM v avto ;) itk mam kasko, tko da me malo boli lula :!: U_glavnem IDIOTI :!: :!: :!:

kasko namerno povzročene škode ne krije :roll:

MaRko81
Novinec

Napisal/-a MaRko81 So okt 23, 2010 6:33 pm

...nism biu sam v avtu, tko da bi že kj spalamudl...ni blo varnostne razdalje (pa šmrkavci za volanom, pa kva so počel, blalabla) ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov