Gosic je napisal/-a:Spominjalo je kot na kaki nezemljanski film, v katerem nezemljani prevzamejo naš svet in nas preverjajo, še bolj pa je spominjalo na tisto oko pri Lord of the rings, ko je posvetilo v vsakega, ki se je premaknil na tistem območju. Skratka, kaj za vraga je to? Je kdo opazil to vozilo?
scoop je napisal/-a:Pa je sploh kdo od vas opazil, da je tip omenil tiste luci, k jih majo ponavad diskoteke,... K se vidijo v nebo ?In ni mislil na tiste male lasercke ?
Gosic je napisal/-a:Včeraj zvečer, ura je bila 20.50-tam nekje, sva se z punco vozila proti njenemu domu na AC LJ-MB, malo naprej od Slovenske Bistrice. Na nasprotni strani MB-LJ sva opazila vozilo, ki je imelo na strehi laser zelene barve. Da si lažje predstavljate - tako ko imajo v kakih disco klubih, ki miga sem pa tja in te tudi oslepi za trenutek. Tisti laser se je usmerjal v vsako vozilo, ki mu je šlo nasproti ( na naš pas je svetlo). Spominjalo je kot na kaki nezemljanski film, v katerem nezemljani prevzamejo naš svet in nas preverjajo, še bolj pa je spominjalo na tisto oko pri Lord of the rings, ko je posvetilo v vsakega, ki se je premaknil na tistem območju. Skratka, kaj za vraga je to? Je kdo opazil to vozilo?
MaRko81 je napisal/-a:...heh, sm take paciente doživu tud tle v novem mestu, bli so pa z rdečim golfom (starejši) pa so se skos za mano fural pa mi svetl v avto....nato sm pa popi....zdu, ustavu avto na sred ceste, sou vn, jih nadru, bla oba čist posrana...in to je to. Me je pa že držalu, da prešaltam v rikverc pa BUM v avtoitk mam kasko, tko da me malo boli lula
U_glavnem IDIOTI
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov