Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bigk
Nov uporabnik

Pooblaščeni servis vs. "privat" servis

Napisal/-a bigk Pe nov 14, 2003 11:07 am

Zanima me kaj je po vašem mnenju boljše, ali avto voziti na pooblaščen servis ali kam kjer imajo privat?

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Pe nov 14, 2003 12:56 pm

če maš nov avto al pa rabljenega ki je bil vedno "uradno" servisiran absolutno uradni servis, ce pa kupis rabljenega brez servisne, pa so privat ravno tako dobri.

Po moje je ta zadeva nekako tako ;)
LP
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder Pe nov 14, 2003 12:59 pm

Redn servis si delam jst sam doma, drgac pa ce koga poznas itak tja pel. Drgac pa privat. Je mal cenej. Rezervni deli so pac rezervni deli. Ce kupujes original dele naj bi bla povsod ista cena.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe nov 14, 2003 1:52 pm

Samo ne pozabi upoštevat še denarja, ki ga boš izgubil ko boš prodajal avto čez nekaj let. Ne vem za druge ampak jest bi dal rajši mal več denarja pa da ima servisno knjižico poštemplano. Ker eni domači mehankarji so nadarjeni prbližno tolk kot moja stara mama. Če pa njih prašaš pa seveda obvladajo.

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Pe nov 14, 2003 2:07 pm

tomaz40 je napisal/-a:Samo ne pozabi upoštevat še denarja, ki ga boš izgubil ko boš prodajal avto čez nekaj let. Ne vem za druge ampak jest bi dal rajši mal več denarja pa da ima servisno knjižico poštemplano. Ker eni domači mehankarji so nadarjeni prbližno tolk kot moja stara mama. Če pa njih prašaš pa seveda obvladajo.

LP Tomaž

hehehe, rabiš servisno knjižico? mam za vw/audi/škoda - vse - ti sam povej model avta, letnik, barvo. pa datume si lahko sam spomneš kdaj si servisiral. z uradnimi štempli. za gajbo pira maš servisno ko novo :) hahaha, da se se najdejo ljudje ki gledajo na servisno. aja. na servis se tud vpišejo ti intervali, če bi slučajno kdo šu nazaj preverjat. papa :)

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe nov 14, 2003 2:08 pm

borut007 je napisal/-a:Tudi pooblaščeni servisi so privat :wink:
Sicer pa se mi zdi, da so privat (oz. mali servisi) cenejši, ampak zato malo več ur zaračunajo. In obratno pri pooblaščenih, 30% dražji, ampak zato krajši.

Jst imam le obratne izkušnje z originalnimi PSC-ji. Držji + časovno daljši... Imam pa seveda dobrega serviserja:

Več o tem:
http://www.bmwslo.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1191
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Njoko
Novinec

Napisal/-a Njoko So nov 15, 2003 1:34 pm

BiMMER je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:Tudi pooblaščeni servisi so privat :wink:
Sicer pa se mi zdi, da so privat (oz. mali servisi) cenejši, ampak zato malo več ur zaračunajo. In obratno pri pooblaščenih, 30% dražji, ampak zato krajši.

Jst imam le obratne izkušnje z originalnimi PSC-ji. Držji + časovno daljši... Imam pa seveda dobrega serviserja:

Več o tem:
http://www.bmwslo.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1191

Eno vprašanje zate BiMMER: A so pooblaščeni servisi za BMW v Sloveniji še zmeraj eni veliki seratorji, kot za časa Tehnouniona, ali pa je šlo kaj na bolje?

L.p.

Njoko
Linux is like a wigwam, no windows, no gates, apache inside.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov