BBS je napisal/-a:Sem slišal že za ta zakon, da naj bi ga sprejeli, ampak še vedno ne razumem nekako, kako bi to delovalo.
lizard je napisal/-a:Za naše "superslovenskevoznike", bi lahko bil na štangi od semaforja še vedno majhen semoforček ki bi ves čas svetil zeleno v obliki desno usmerjene puščice.
NoFear85 je napisal/-a:Patrik_A3, semaforji so po vecini v mestih, tam je omejitev 50km/h, ce bos ti priletel 110, me odnesu, prosim te bezi stran kolkor te nesejo noge, ker ce se splazim ziv ven...
Upam da je bilo to sarkasticno misljeno s tvoje strani, v kolikor mislis resno, pa si preberi se enkrat moj prvi del posta!
P.S. ne sprejemaj tega kot groznjo, je pac resnica na tvoje glupo razmisljanje
f.taunus je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Za naše "superslovenskevoznike", bi lahko bil na štangi od semaforja še vedno majhen semoforček ki bi ves čas svetil zeleno v obliki desno usmerjene puščice.
To bi bilo zavajujoče.
NoFear85 je napisal/-a:Se vedno bos ti tanko piskal. V najboljsem primeru bo vse ok, ce bo pa tip trajni invalid oz se huje smrt, ne vem ce bos ponoci mirno spal, kljub temu, da je izsilil prednost, ti pa zavedno prekoracil hitrost in to krepko.
Ce se bom jaz spodaj obracal, verjemi da ne bos v miru spal.
boš še zmeraj ti tisti kateri je mi vzel prednost in kateri bo bil povzročitelj prometne nezgode
diamant72 je napisal/-a:boš še zmeraj ti tisti kateri je mi vzel prednost in kateri bo bil povzročitelj prometne nezgode
na tvojem mestu ne bi bil tako zelo prepričan ... Še najmanj kar je, bi bila deljena krivda, ali pa v celoti tvoja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov