Napisal/-a Stole Sr nov 03, 2010 1:07 pm
Kolkor je meni poznano je BMW velt izven cone za eko nalepko,meja je notranji krog-mitllerer ring al nekak tako se imenuje,poišči mapo minhna in ta krog vidiš,ker obkroža notranji del mesta,kar je desno od tega kroga je brez eko nalepke,seveda so izvozi iz kroga desno,torej ne smeš prečkat -zavit levo.jaz če grem v minhen se peljem skoz naravnost,do ringa,tam imaš pa itak samo možnost levo in desno,zaviješ desno in potem skoz naravnost,imaš nekaj tunelov,ven greš v tunelu izvoz milbertshofen potem naravnost do petuelring,se voziš še naravnost mislim pa da po petuelring križišču prvi odcep-v glavnem odcep za BMW welt in olimpijski park je isti.Za parkirnje pa je pa tam kriza,ni parkirišč,vse je čez ring cesto,kjer so parkirišča v parku,v zoni eko,ki pa velja samo ob slabem zraku,kar ti na tabli piše.Sam nemci so uvidevni,če boš šel res sam parkirat,te ne kaznujejo,ne smeš bit pa bolj notri od teh parkirišč,če bo prepoved.Eko nalepko pa prodaja AMZS,vsaj tako piše na njihovi strani(je pisalo nisem šel gledat).Jaz jo sicer nikoli ne rabim,ker nikoli ne grem v notranjost,se ne spača,ker ni parkirišč,raje pustim avto zunaj ringa na kakšnem parkirišču in grem z podzemno.