TITan je napisal/-a:Sej tud pravega N2Oja niso uporablali. Prodajajo fejk flaške za katere piše da so jih uporablali tudi v 2F2F.
Punto ABARTH je napisal/-a:fora je v tem da ima na avtu nalepko NOS. V avtu pa nima vgrajenga NOSA!!!
A je kej bolj jasno!!!
Mare9mm je napisal/-a:Nevemnevemnevem, ne vem, če ni tale mal za lase privlečena. Kdo pa prav, da Brian ni mel Nosa že v samem štartu filma? A je to kje izrecno precizirano? Če me spomin ne vara, ni blo nikjer... Pa dela v štacuni, kjer so ta glavni za Nos, tko da po mojem, da ga ma... Bom še jest dons dal DVD not, pa sčekiral tole.
A pol ste tud ful proti folku k ma 100% serijski avto, pa da gor A3M nalepko?
Al pa proti Yugačem z Remus nalepkami?
Men se pa to ne zdi tok slabo, če je cool nalepka, pa če sede na avto, pa če je lastnik s tem zadovolen.
PoLOdivjan je napisal/-a:no jest sm to napisal bol zaradi tega ker se govori da ma FF veliko napak in se mi je zdelo da te napake noben ni opazu, sicer pa nisem reku da je film slab in se mi zdi da braian reče ˇI need NOSˇ in ne ˇI need more NOSˇ sicer se pa valda nebomo kregal zaradi tega.
Mare9mm jest mam tut samo nalepko 16V gor pa ni 16Ventilc, se mi pač zdi kul da je gor zgleda bolj športlih, ne prenesem unih, ki majo Bencinarje pa dajo gor TDI nalepke.
PoLOdivjan je napisal/-a:no jest sm to napisal bol zaradi tega ker se govori da ma FF veliko napak in se mi je zdelo da te napake noben ni opazu, sicer pa nisem reku da je film slab in se mi zdi da braian reče ˇI need NOSˇ in ne ˇI need more NOSˇ sicer se pa valda nebomo kregal zaradi tega.
Mare9mm jest mam tut samo nalepko 16V gor pa ni 16Ventilc, se mi pač zdi kul da je gor zgleda bolj športlih, ne prenesem unih, ki majo Bencinarje pa dajo gor TDI nalepke.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov