Kalos je napisal/-a:Letne zimske misliš M+S?
a sploh rabiš verige za M+S?
mrtwelvetrees je napisal/-a:Zimska oprema; letne zimske gume (z dovolj profila) + verige
Zanima me če imam verige, brez specifikacije (za katere dimenzije so) ali bo policist vedel da ne pašejo na moje gume ?
need 4 speed je napisal/-a:17€ so verige v sparu..majo več vrst za različne dimenzije.Sicer je kvaliteta bolj slaba, ampak vsaj kazni ne morš dobit če te ustavjo..tko da nimaš kej razmišlat...tiste tapocen kup (usterznih dimenzij) pa maš mir
mrtwelvetrees je napisal/-a:17 eur ? za vse 4 gume 16 col ? to je res poceni
mrtwelvetrees je napisal/-a:nisem odpiral teme za off topic, zdej pisete vse drugo kar sprasujem
_furby_ je napisal/-a:ravno danes sem poslusal po radiju...
ce nimas zimske opreme je 120 eurou kazen, ce pa zaradi tega se oviras promet je lahko zraven se 400 eurou.
ce se ne motim je blo tko receno.
BBS je napisal/-a:Če sem danes prav slišal po radiu, je kazen, če nimaš zimske opreme okoli 150 €, če pa oviraš promet s tem, pa okoli 400 €.
mrtwelvetrees je napisal/-a:nisem odpiral teme za off topic, zdej pisete vse drugo kar sprasujem
_furby_ je napisal/-a:ja, vedu sem da so kazni. nisem pa vedu, da je tko visoka, ce oviras promet.
glede verig pa, jaz sem jih lani kupil v obiju za 25 eurou, ce me spomin ne vara. dimenzije za 17 in 18 col (res pa da bojo le za lepo videt v avtu)
Kalos je napisal/-a:Letne zimske misliš M+S?
a sploh rabiš verige za M+S?
BBS je napisal/-a:Če sem danes prav slišal po radiu, je kazen, če nimaš zimske opreme okoli 150 €, če pa oviraš promet s tem, pa okoli 400 €.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov