Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Pozdrav plavim!

Napisal/-a zoranwagen Sr nov 19, 2003 2:07 am

Bil sem obvešečn, da plavi prijatelji berejo z zanimanjem moje poste!

Vedel sem, da marsikdaj kako pametno rečem...hehehe...nisem pa vedel, da so moji posti tolk zanimivi!
Ker bodo tudi tega brali jih prav lepo pozdravljam in jim želim nadaljne lepo branje!

Lp! Zoran
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr nov 19, 2003 6:22 am

Zanimivo... sicr ne vem kaj je v tvojih postih tako zanimivga. Sovražmo jih pa itak usi. :)

Aja, če so tega tvojga prebral, pol jim tut moj ne uide :)

Pozdrav tut z moje strani ;)

BRUN, BURN IN HELL!!!!

Hehe :twisted:

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr nov 19, 2003 7:29 am

LoL ... :DDD :DDD

t u d i j a z v a s l e p o p o z d r a v l j a m . . .

:twisted:
Slika

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Sr nov 19, 2003 9:28 am

heh omelo zakaj jih sovražmo, kot osebe ne sovražimo une, ki ustavljajo nas, ker mamo upadljive avtomobile in ne ker naredimo prekrške, ker se delajo razlike, nas se ustavi zato ker smo mladi in mamo vsaj na videz športen avto in smo takoj uvrščeni med divjake, ne pa kakšni malo ali pa kar veliko starejši vozniki, z neizpravnimi avtomobili, ki naredijo zmedo v prometu ne poznajo prometnih znakov itd. ampak verjamem da so tudi policaji, ki vedo da človeka soditi po zunanjosti ni najbolj pravilno...sicer pa veliko poštenega dela vam želim in da bi dosegli za ker se zavzemate na cestah, varnost itd...STAYLING IS NOT A CRIME, če se vaše žene zrihtajo jim ne date kazni ne, glede tununga je pa mal drgač...vsi vemo da doping ni dovoljen, ampak nove superge(gume-širše) pa pašejo vašim nogam...

LP Marko
Slika

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Sr nov 19, 2003 10:29 am

fantje, sej itak rabijo enga da jim pomaga, ponavadi je to pes, ki zna vsaj en tuj jezik!!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr nov 19, 2003 10:31 am

Em ce to berete vas naprosam da oddate kak post ker me res hudo zanima kak grejo te astre na 402 metra :lol: :lol: :P

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr nov 19, 2003 10:33 am

Sej bodo kdaj kšni prišli na drag, pa jih takrat poprosimo za tak test - pa še radar majo - bomo vedl kok gremo mi.

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr nov 19, 2003 11:07 am

monster_d je napisal/-a:Em ce to berete vas naprosam da oddate kak post ker me res hudo zanima kak grejo te astre na 402 metra :lol: :lol: :P

...zadnjič so hotli...ampak pravijo, da bodo samo proti Alfi štartali...še Clio jim ni bil dovolj dober...hehehe...

...no jest osebno nimam nič proti njim se mi pa zdi hecno, da majo čas v službi take počenjat...mogoče bi blo dobro kakega lopova ujet...samo tu na tabli nevem, če ga bodo z miško ujeli...hehehe
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr nov 19, 2003 11:39 am

Kakšna je ralika med nemškimi in našimi policaji?

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
AR-146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR-146 Sr nov 19, 2003 12:09 pm

heee kakšna je razlika sm že nekje bral pa sm pozabu..

zoran plavi hočjo enkrat vidt kako je 30 sec lovit alfo pol je pa itak ne vid več..

heeeeeeee

I. R. Baboon
Nov uporabnik

Kraj: Mislinja

Napisal/-a I. R. Baboon Sr nov 19, 2003 12:09 pm

nebivedu je napisal/-a:Kakšna je ralika med nemškimi in našimi policaji?

LP
Nebivedu

ni je... neumnost ne pozna mej :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr nov 19, 2003 1:56 pm

PoLOdivjan je napisal/-a:heh omelo zakaj jih sovražmo, kot osebe ne sovražimo une, ki ustavljajo nas, ker mamo upadljive avtomobile in ne ker naredimo prekrške, ker se delajo razlike, nas se ustavi zato ker smo mladi in mamo vsaj na videz športen avto in smo takoj uvrščeni med divjake

Se popolnoma strinjam s tabo in to tut v praksi drži. Je polcaj enkrat mojga fotra na radar kresnu, ma kr ornk porihtan avto(tut dere se lepo :lol: ) no in kaj mu reče k ga je ustavil. Joj se opravičujem, sm mislu da je kkšn mulc za volanom in pol mu je še najnižjo kazn za prevelko hitrost napisal( z 35000 na 15000). Če bi bil jst v avtu bi mi še tablce pobral ker na avtu ni blo nč homologiran :lol:

Tko da polcaji če berete tole: Blasen mir eine!!! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr nov 19, 2003 2:55 pm

kapsi so itak eni smrkci - proti cliotu niso hotl dirkat kao da je preslab avto za njih, jim pa en cist povprecn 17-leten mulc k ma drugi dan v svojem lajfu en motor k gre mal vec ko stirka (konkretno jst in moja futura - 125 cc) s***** brez vsakega problema, brez da bi sploh zavil dol z glavne ceste - in to dvakrat v enem dnevu, pa pol se cez par dni enkrat... ...tolk o sposbnosti nasih smrkcov... :D :D :D :lol: :lol: :lol: BTW, bli so prav tako z astro, 1.8 16V... :twisted:

pa 1x me je en smrkec ustavu pa mi znaru da mam ze bolj slabo zadnjo gumo (ki je bla BTW stara manj kot pol sezone), ni pa opazu, da mi prednji levi smernik dol visi k sm mel crash par dni prej, pa da mam zatemnjen vizir, pa giannelli izpuh (non homologato :twisted: ), pa da nima glih 11 kW... :P

ma jes se sam smejim kake fore majo - 1x so enmu mojmu frendu neki tezil k je mel kao auspuh brez homologacije na Hondi Civic VTi (tastari), kao da neb smel met dveh rorov, tip je pa v resnici mel originaln auspuh gor... :lol: :lol: :lol: :lol: ob vsem tem pa sploh ni opazu da majo prednje gume manj ko 1 mm profila, pa da je znizan pa da ma sportn filter - zadnje dvoje ni imel homologirano... :twisted:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr nov 19, 2003 3:21 pm

monster_d je napisal/-a:Em ce to berete vas naprosam da oddate kak post ker me res hudo zanima kak grejo te astre na 402 metra :lol: :lol: :P

bolj bogo, glede na to, da so 1.6 in 1.8 :roll: :o :lol:

SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr nov 19, 2003 3:24 pm

Zok je napisal/-a:kapsi so itak eni smrkci - proti cliotu niso hotl dirkat kao da je preslab avto za njih, jim pa en cist povprecn 17-leten mulc k ma drugi dan v svojem lajfu en motor k gre mal vec ko stirka (konkretno jst in moja futura - 125 cc) s***** brez vsakega problema, brez da bi sploh zavil dol z glavne ceste - in to dvakrat v enem dnevu, pa pol se cez par dni enkrat... ...tolk o sposbnosti nasih smrkcov... :D :D :D :lol: :lol: :lol: BTW, bli so prav tako z astro, 1.8 16V... :twisted:

pa 1x me je en smrkec ustavu pa mi znaru da mam ze bolj slabo zadnjo gumo (ki je bla BTW stara manj kot pol sezone), ni pa opazu, da mi prednji levi smernik dol visi k sm mel crash par dni prej, pa da mam zatemnjen vizir, pa giannelli izpuh (non homologato :twisted: ), pa da nima glih 11 kW... :P

ma jes se sam smejim kake fore majo - 1x so enmu mojmu frendu neki tezil k je mel kao auspuh brez homologacije na Hondi Civic VTi (tastari), kao da neb smel met dveh rorov, tip je pa v resnici mel originaln auspuh gor... :lol: :lol: :lol: :lol: ob vsem tem pa sploh ni opazu da majo prednje gume manj ko 1 mm profila, pa da je znizan pa da ma sportn filter - zadnje dvoje ni imel homologirano... :twisted:

Men je pri skuterju gledu v svecko pa je reku:"sem slisu da grejo napileni 70km/h"... :lol: :lol: Men je su takrat 130km/h 8)

Drgac so pa eni res legende.Me je zanc en ustavu:"prometno in voznisko...pa se homologacijski kartoncek!"
Jest:" nimam homo...sem v postopku ze 2mesca"
Policaj:"sej jest nic ne kompliciram, v redu je..."
Res faca!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr nov 19, 2003 3:37 pm

dobek je napisal/-a:

bolj bogo, glede na to, da so 1.6 in 1.8 :roll: :o :lol:

Em kolko vem so 2.0 16V 150KM astre usaj tiste caravan!
LP

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr nov 19, 2003 3:43 pm

Če te lovi sam zapelješ na prvo vaško pot pa je. Razen če si na avtocesti.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr nov 19, 2003 8:12 pm

Primite ŠTRUMFOVI lep pozdrav od Crvenog BOLIDA

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr nov 19, 2003 8:18 pm

monster_d je napisal/-a:Em kolko vem so 2.0 16V 150KM astre usaj tiste caravan!
LP

se nobene take nisem videl, ceprav sem jih ze precej....
(pa ce je ze 2.0, je 136km)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov