monster_d je napisal/-a:Em ce to berete vas naprosam da oddate kak post ker me res hudo zanima kak grejo te astre na 402 metra![]()
:P
PoLOdivjan je napisal/-a:heh omelo zakaj jih sovražmo, kot osebe ne sovražimo une, ki ustavljajo nas, ker mamo upadljive avtomobile in ne ker naredimo prekrške, ker se delajo razlike, nas se ustavi zato ker smo mladi in mamo vsaj na videz športen avto in smo takoj uvrščeni med divjake
Zok je napisal/-a:kapsi so itak eni smrkci - proti cliotu niso hotl dirkat kao da je preslab avto za njih, jim pa en cist povprecn 17-leten mulc k ma drugi dan v svojem lajfu en motor k gre mal vec ko stirka (konkretno jst in moja futura - 125 cc) s***** brez vsakega problema, brez da bi sploh zavil dol z glavne ceste - in to dvakrat v enem dnevu, pa pol se cez par dni enkrat... ...tolk o sposbnosti nasih smrkcov...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BTW, bli so prav tako z astro, 1.8 16V...
![]()
pa 1x me je en smrkec ustavu pa mi znaru da mam ze bolj slabo zadnjo gumo (ki je bla BTW stara manj kot pol sezone), ni pa opazu, da mi prednji levi smernik dol visi k sm mel crash par dni prej, pa da mam zatemnjen vizir, pa giannelli izpuh (non homologato), pa da nima glih 11 kW... :P
ma jes se sam smejim kake fore majo - 1x so enmu mojmu frendu neki tezil k je mel kao auspuh brez homologacije na Hondi Civic VTi (tastari), kao da neb smel met dveh rorov, tip je pa v resnici mel originaln auspuh gor...![]()
![]()
![]()
ob vsem tem pa sploh ni opazu da majo prednje gume manj ko 1 mm profila, pa da je znizan pa da ma sportn filter - zadnje dvoje ni imel homologirano...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov