abbe je napisal/-a:a da bi pa na to stevilo uplivalo tut to da smo udelezenci v prometu bol kulutrni,oz da manj krsimo ti pa ni prislo na pamet.
ce ti divjas po cesti in delas pizdarije zato ker mislis da te ne bojo dobil ker so bolj leni kot pred leti ne sodi drugih po sebi.
miko je napisal/-a:abbe je napisal/-a:a da bi pa na to stevilo uplivalo tut to da smo udelezenci v prometu bol kulutrni,oz da manj krsimo ti pa ni prislo na pamet.
ce ti divjas po cesti in delas pizdarije zato ker mislis da te ne bojo dobil ker so bolj leni kot pred leti ne sodi drugih po sebi.
Jaz ne divjam po cestah. Vozim že precej let in vem kako se je vozilo včasih (npr. v bivši državi) in kako je danes.Samo en primer: v današnjem času redko kdo uporablja smernike, skoraj vsak telefonira in vozi .....
Zadnjič sem peljal mladega voznika. Vozil sem po manj prometni cesti in sem zavijal na levo, vklopil sem smernik. Sovoznik se mi je pričel glasno smejati in me vprašal zakaj vklapljam smernika, ko ni nikjer nobenega avta. Komentar ni potreben.
miko je napisal/-a:abbe je napisal/-a:a da bi pa na to stevilo uplivalo tut to da smo udelezenci v prometu bol kulutrni,oz da manj krsimo ti pa ni prislo na pamet.
Jaz ne divjam po cestah. Vozim že precej let in vem kako se je vozilo včasih (npr. v bivši državi) in kako je danes.Samo en primer: v današnjem času redko kdo uporablja smernike, skoraj vsak telefonira in vozi .....
Zadnjič sem peljal mladega voznika. Vozil sem po manj prometni cesti in sem zavijal na levo, vklopil sem smernik. Sovoznik se mi je pričel glasno smejati in me vprašal zakaj vklapljam smernika, ko ni nikjer nobenega avta. Komentar ni potreben.
crxdelsol je napisal/-a:Ravno danes sem priletel na radar, že ko sem stopil v avto sem se zavedal da bo "divje" ker se mi je zelo mudilo. 70 na omejitev 50, ko me je ustavil policaj nisem nič oporekal in nič, vseeno mi je vrnil dokumente in rekel srečne praznike in počasi naprej. Vsaka čast mam v dobrem 250€
_furby_ je napisal/-a:ste se vprasali kake so bile kazni pred 10imi leti in kaksene so sedaj? ce gledamo po kolicini denarja ki ga poberejo zna bit kar res da danes sluzijo vec kot nekoc
lil indian je napisal/-a:Pri taki hitrosti met varnostne razdalje za pol avta![]()
in dobit kazn zgolj 60€ mi je pa res zlo čudn. 60€ ni nč, s takim početjem pa lahk povzročiš pravo katastrofo. Eh, nekteri prekrški so res čist napačno rangirani.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov