mrtwelvetrees je napisal/-a:namreč nam je že pred leti avto ušel po klancu dol, ko je bila velika vročina (avto parkiran na klancu, hyundai lantra, diski namesto bobnov)
mrtwelvetrees je napisal/-a:zanima me kako stvar deluje ...
motorček potegne zajlo in to je to ?
kako "sistem" ve, koliko mora našponati (če je zaljla)
ne vem ali "sistem" pri samodejni ročni spremlja da se avto ne premika ?
adis je napisal/-a:2.) ročna se sprosti samo takrat ko si privezan z pasom in ko spelješ
peroRS je napisal/-a:adis je napisal/-a:2.) ročna se sprosti samo takrat ko si privezan z pasom in ko spelješ
Se pravi, da se ne da samo dat v prestavo (npr. na ravnem v garaži) brez zategnjene ročne?![]()
Meni to ni všeč.
Meni so rekli da je ponavadi še vseeno dovolj toka da sprostiš ročno zavoro,če na pamrtwelvetrees je napisal/-a:VPRAŠANJE: kako sprostiš ročno če ti crkne akumulator ? (če el. motorčki na vsaki strani)
Vsaj pri naši Laguni III je tako.Renault VG je napisal/-a:moreš ročno sprostiti tako da odšravfaš zadnjo levo gumo in je tam nek vzvod ki ga potegneš da se ročna zavora sprosti.
Vsaj pri naši Laguni III je tako.[/quote]Renault VG je napisal/-a:[quote="moreš ročno sprostiti tako da odšravfaš zadnjo levo gumo in je tam nek vzvod ki ga potegneš da se ročna zavora sprosti.
mrtwelvetrees je napisal/-a:Vsaj pri naši Laguni III je tako.Renault VG je napisal/-a:[quote="moreš ročno sprostiti tako da odšravfaš zadnjo levo gumo in je tam nek vzvod ki ga potegneš da se ročna zavora sprosti.
Dozivel sem da je rocna na novem vozilu zablokirala, na gumb ni bilo odziva. Vozilo pa je v cenovnem rangu 25-30k€. Cel kup komplikacij, da jo sprostis in se nato premaknes.
Mislim da samodejno prilagaja kako močno je zategnjena.Sicer ne vem kako je pri scenicu ampak pri naši laguni če se zaletiš moreš ročno sprostiti tako da odšravfaš zadnjo levo gumo in je tam nek vzvod ki ga potegneš da se ročna zavora sprosti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov