gortnar je napisal/-a:Kako bi se dalo izklopiti zvočni opozorilnik za nepripet varnostni pas v Passatu?
scott je napisal/-a:Ti mar piska tudi ko si pripet?
Spadaš med tiste ki mislijo da je varnostni pas samo za mevže in za okras
sašo5 je napisal/-a:gortnar je napisal/-a:Kako bi se dalo izklopiti zvočni opozorilnik za nepripet varnostni pas v Passatu?
servisminuta dela s testerjem.....
myster je napisal/-a:kupi en bluetooth vmesnik za avtoradio, da žena ne bo rabila iskat mobitela, ko jo bo kdo klicu. ženske pa mobiteli....(že vsi vemo na pamet da ne gre skup).
torbico pa lepo za sedež in je stvar rešena.
najhujš mi je gledat osebke v križiščih, ki se pogovarjajo po mobitelu, šaltujejo prestave, sučajo volan in po možnosti še kadijo.
BBoss je napisal/-a:Torbica al pa kovček na sedežu je slaba ideja saj, ko pride do naglega zaviranja vse skupi leti po avtu in marsikdo namesto, da bi probal rešiti situacijo instiktivno seže z roko ter lovi torbico.
Za lastno varnost ti predlagam raje, da daš torbico za sedež pa rešiš dve muhi na en mah... nič ne piska pa še ni nevarnosti, da bo vse skupaj zgrmelo po tleh
Sba je napisal/-a:Mi je pa poleti piskalo zaradi lubenice in sem jo nakoncu kar v naročje dal.
mrtwelvetrees je napisal/-a:myster je napisal/-a:kupi en bluetooth vmesnik za avtoradio, da žena ne bo rabila iskat mobitela, ko jo bo kdo klicu. ženske pa mobiteli....(že vsi vemo na pamet da ne gre skup).
torbico pa lepo za sedež in je stvar rešena.
najhujš mi je gledat osebke v križiščih, ki se pogovarjajo po mobitelu, šaltujejo prestave, sučajo volan in po možnosti še kadijo.
x2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov