Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Technium
Nov uporabnik

Prodaja avta

Napisal/-a Technium Ne jan 30, 2011 9:13 am

Zanima me ali v SLO obstaja kakšen trgovec z avtomobili, ki odkupuje rabljene avtomobile? Tukaj ne mislim na menjavo staro za novo ali staro za staro ampak samo ˝direktno izplačilo˝ na roke ali TRR !
Namreč, zaradi nepričakovane selitve ´na svoje´, bi mi sedaj prav prišel vsak euro in bi zaradi tega bil pripravljen mogoče tudi prodati avto. Zelo dobro se zavedam, da v primeru, da mi ga odkupi kakšna trgovska hiša nikoli ne bom zanj iztržil toliko kot bi iztržil, če bi ga prodal preko oglasnika, vendar nuja je le nuja :? Seveda, da se ne mislim ˝zaletavati˝ vendar, če ga nebi mogel prodati preko oglasnika bi se odločil tudi na takšno varianto seveda če je sploh možna....... Drugače gre pa za slabe 2 leti star avto

V naprej se vam iskreno zahvaljujem za vašo pomoč, mnenja, predloge....

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Re: Prodaja avta

Napisal/-a Kegl Ne jan 30, 2011 9:18 am

ja pa ga prodaj po normalni poti, pač dej mal nižjo ceno od konkurence pa napiš razloge...u kšnem tednu bi se mogu najdet kšn kupc (al je tut to predolgo?).

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Ne jan 30, 2011 9:41 am

kaj pa prodajaš?

gusti85
Stalni uporabnik

Kraj: Kotlje - Koroška

Napisal/-a gusti85 Ne jan 30, 2011 10:17 am

Takšnih avtohiš je malo morje, pogooglaj malo, boš takoj našel. Jaz ti predlagam ceno neko srednjo vrednost med tem kar ti bojo avtohiše ponujale in po koliko so cene na avtonetu pa boš hitro prodal.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Ne jan 30, 2011 12:34 pm

Technium je napisal/-a:Zanima me ali v SLO obstaja kakšen trgovec z avtomobili, ki odkupuje rabljene avtomobile? Tukaj ne mislim na menjavo staro za novo ali staro za staro ampak samo ˝direktno izplačilo˝ na roke ali TRR !
Namreč, zaradi nepričakovane selitve ´na svoje´, bi mi sedaj prav prišel vsak euro in bi zaradi tega bil pripravljen mogoče tudi prodati avto. Zelo dobro se zavedam, da v primeru, da mi ga odkupi kakšna trgovska hiša nikoli ne bom zanj iztržil toliko kot bi iztržil, če bi ga prodal preko oglasnika, vendar nuja je le nuja :? Seveda, da se ne mislim ˝zaletavati˝ vendar, če ga nebi mogel prodati preko oglasnika bi se odločil tudi na takšno varianto seveda če je sploh možna....... Drugače gre pa za slabe 2 leti star avto

V naprej se vam iskreno zahvaljujem za vašo pomoč, mnenja, predloge....

Takšnih avtohiš se kar najde, edino kar ti ne bo všeč, da bo njihova ponudba 20% nižja od tržne cene tvojega vozila, če je v igri kak dražji model (praviš da je star komaj 2 leti) pa znajo biti ponudbe še slabše....

Če se ti to res zdi smiselno... Raje daj oglas na a.net in malce potrpi in prodaj za spodobno ceno, če je gotovina res nujna, pa si za tačas raje sposodi denar pri kakšnem od sorodnbikov/znancev.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
rizi007
Novinec

Napisal/-a rizi007 Ne jan 30, 2011 5:42 pm

Brezveze prodajat avtohišam. Poglej na avto.net kako se sučejo cene, obratno sorazmerno z nujnostjo pa postavi ceno. To je to. Seveda je veliko odvisno tudi od znamke in modela vozila. Jaz npr. sem prodal avto v 1 uri po objavi oglasa... ;)

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Ne jan 30, 2011 6:04 pm

kak avto prodajaš?....jst lih kupujem in prodajam :)

Uporabniški avatar
klemenvk
Novinec

Napisal/-a klemenvk Če feb 03, 2011 1:41 pm

rizi007 je napisal/-a:Brezveze prodajat avtohišam. Poglej na avto.net kako se sučejo cene, obratno sorazmerno z nujnostjo pa postavi ceno. To je to. Seveda je veliko odvisno tudi od znamke in modela vozila. Jaz npr. sem prodal avto v 1 uri po objavi oglasa... ;)

Točno tako (tudi mi smo lani v pol ure po oddaji oglasa že prejeli klic kupca, ki ga je še isti dan kupil).

Pač daj nekaj nižjo ceno od primerljivih in avto bi znal hitro iti (pa vseeno bo več €€€ kot od kakšne avtohiše in EUROTAXA).

LP
-----------------------------------
Audi 80 (B3) 1.6 TD (l. 1991)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov