music_man je napisal/-a:Ja serviserji ga u tem primeru niso nategnil airbagi se ne sprozijo ce nisi privezan in sicer zaradi varnosti kajti ce nisi privezan in se bi sprozil airbag bi te lahko mocno poskodoval. Ze vlikat sm u avtu opazu nalepko ki opozarja d mors bit pripet za delovanje airbaga. Pa tudi v knjizici od avta to ponavadi pise
matevz je napisal/-a:a ima sprednji konc čist zanič, ker če ga ima bi se moralo sprožit, ker pod odbijačem, pred hladilnikom imajo avti senzorje, ki so podobni neki palčki, če se zlomi airbag se sprož.To je mal po domač povedan ampak tko je.Drgač nč novega za VW l03, sem že od večih slišal take in podobne stvari.Morte vedet da tud nemci niso več to kr so bli.Japonci so v tem trenutku 3 leta spredaj.Vem ker delam v avto.. industriji.Mi delamo za celotno nemško ind štolampe, pa poznam razmere gor.Z vsakim letom skoz večji kič in pofl.
matevz je napisal/-a:ejga poslus, a ti slučajno delaš v saturnusu a kaj.A si že slišal za AKA PCB iz Lesc na gorenjskem.No tiskana vezja se dela, če slučajno poznaš. Tud za saturnus ja, pa za hello, tko da ne ti men pamet solit.
matevz je napisal/-a:v katerem letu pa živimo da moram knjigo brat, to smo delal 20 let nazaj, dons so drugačni časi.Kaj pa maš tisto sliko nad svojim imenom, neko nesrečo?a je to tvoje maslo, kaj?Zgleda da se nekateri vozijo brezglavo, oz s spodnjo glavo.Sicer se mi pa ne da kle ubadat s tabo, hvala za prijazne besede.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov