Debate, ki niso vezane na ostala področja...

luis
Nov uporabnik

Kraj: KOPER

he he 1660kg tezek playstation!shit man.......!!

Napisal/-a luis Ne nov 23, 2003 10:59 pm

zgleda.....da se uni clar...al kaj ze je nerazume v elektroniko na skyline-u!!!!in v ovinek tako tud na ravnini..impreza inevo...nimata kaj praskat!!!!....in uno kaj je izvalu polo***bla bla.........da elektronika prične uravnavat avto,ko je ze prepozno!...to ne drzi!!!!......no sej odvisno kaj pomeni za njega prepozno:)))posnetki dobro povedo!!!kaj skyline zmore!....se driver-ji,japonski dryver-ji trdijo da skyline gt-r34 je 1A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alora na kazza posnetek.....na kaaza.prikazuje.....testno dirko med avti!skyline gt-r33 pa gt-r34,evovI,honda nsx,mazda rx-8,in skyli gt-r sisa vse!!.......vse!!!to moraste videt!!!...........Skyline ZAKON!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
gt-R

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Ne nov 23, 2003 11:21 pm

Ja pol dej pa link.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Ne nov 23, 2003 11:30 pm

luis..verjami..se da tud lepse izrazat in pisat...recimo bolj razumljivo in urejeno :?: :roll:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po nov 24, 2003 1:08 am

K j
v a e

pa

?

to zdj
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po nov 24, 2003 1:10 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Moongoose
Nov uporabnik

Napisal/-a Moongoose Po nov 24, 2003 2:43 am

Mislim da se je človek obesu na skylinov test iz oddaje Top Gear, kjer se je z njim zabaval jeremy Clarkson. Sicer če me spomin ne vara je avto kar precej hvalil.

@Luis: ni se ti treba na vsako najmanjšo stvar odzivati tako kot da bi kdo vsevedu rekel da mazda ni najboljša stvar pod soncem :roll:
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po nov 24, 2003 6:28 am

Pugi je napisal/-a:K j
v a e

pa

?

to zdj

Tako nekako ja :har :har :har
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Po nov 24, 2003 6:52 am

Fant je pac navdusen in kaj nebi bil, skylain gtr je stroj da ga ni vecjiga:) Sam kaj ma naslov tuki veze pa ne vem? :)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Po nov 24, 2003 7:20 am

A une dirke med Porsche GT3 tuned by someone, NSX, EVO 5, R34, Murčelago, F50, pa normalnim GT3 pa nisi vidu? Skyline popušiv. Koker se spomnem je zmagu F50, pol GT3 tjunan, NSX, murčelago, EVO, GT3, R34.

Se pa lahko motim. Downloadite dream car battle.
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Po nov 24, 2003 7:21 am

Aja! Sorry če je neberljivo. Zdele je mal zgodi zame.
Slika

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Po nov 24, 2003 8:04 am

Luis: brez komentarja.Kolk si pa star! Kup si avto na baterije pa ga furej kot skyline al kva že to je!

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Po nov 24, 2003 9:37 am

sem obupal z branjem po 4. besedi....

se pa strinjam ZAKON :!: :twisted:

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Po nov 24, 2003 9:48 am

luis ka si na speedu?!!!!SlikaSlika
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po nov 24, 2003 11:11 am

Titan: govoriš o Best Motoring? Potem so bili to: F50, porš GT2, Murciealgo, NSX in še dva porša. Zmagu je jasno ferrari, drugi je bil GT2, tretji jedva lambo, četrti nsx, pol pa še dva porša.
Drgač sm pa tut na best motoringu gledu kao en show race za 350Z, kjer so bli tut M3, skyline 34, s2000, pa še boxter, pa so si vsi lahko dodobra ogledal skylinov zadek (dokler so ga lahko videli :lol: ) :wink:

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Re: he he 1660kg tezek playstation!shit man.......!!

Napisal/-a PoLOdivjan Po nov 24, 2003 11:19 am

luis je napisal/-a:zgleda.....da se uni clar...al kaj ze je nerazume v elektroniko na skyline-u!!!!in v ovinek tako tud na ravnini..impreza inevo...nimata kaj praskat!!!!....in uno kaj je izvalu polo***bla bla.........da elektronika prične uravnavat avto,ko je ze prepozno!...to ne drzi!!!!......no sej odvisno kaj pomeni za njega prepozno:)))posnetki dobro povedo!!!kaj skyline zmore!....se driver-ji,japonski dryver-ji trdijo da skyline gt-r34 je 1A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alora na kazza posnetek.....na kaaza.prikazuje.....testno dirko med avti!skyline gt-r33 pa gt-r34,evovI,honda nsx,mazda rx-8,in skyli gt-r sisa vse!!.......vse!!!to moraste videt!!!...........Skyline ZAKON!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hm nevem kaj si napisal ker ne razumem ene tvoje napisane beseda ampak zgleda da ti tut nisi zastopu, jest sm napisal da je to moj sanjki avto, in da marsikateri avto ˇsisaˇ proti njemu, pol pa povej kaj sm jest ˇizvaluˇ in ne štima... :?:
Slika

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Po nov 24, 2003 11:29 am

Tuningcar je napisal/-a:Fant je pac navdusen in kaj nebi bil, skylain gtr je stroj da ga ni vecjiga:) Sam kaj ma naslov tuki veze pa ne vem? :)

LP,Sandi

se mi zdi da je bil ta post bolj meni namenjen ker misli da sem oklincal skyline-a, ampak kot sm ugotovil ni dobro prebral mojga posta v temi prodaja se monstrum 93000$ al neki podobnega
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Po nov 24, 2003 3:19 pm

PoLOdivjan je napisal/-a:
Tuningcar je napisal/-a:Fant je pac navdusen in kaj nebi bil, skylain gtr je stroj da ga ni vecjiga:) Sam kaj ma naslov tuki veze pa ne vem? :)

LP,Sandi

se mi zdi da je bil ta post bolj meni namenjen ker misli da sem oklincal skyline-a, ampak kot sm ugotovil ni dobro prebral mojga posta v temi prodaja se monstrum 93000$ al neki podobnega

Ma naslov je tak, ker je oni tip pri top gearu reku da je to kot playstation, al da je narjen da bi pač bil na playstationu al nekej takega.

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Po nov 24, 2003 4:13 pm

G-4S je napisal/-a:Ok, vse kar sem razumu je SKYLINE pa ZAKON....... se strinjam! Glede ostalega pa ne vem, ker nisem razumel :lol:

saj si trofo (zadel) bistvo :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Re: he he 1660kg tezek playstation!shit man.......!!

Napisal/-a KMX Sr nov 26, 2003 9:57 am

luis je napisal/-a:Skyline ZAKON!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

to je pa tud vse kr sm razumu
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

darky
Novinec

Napisal/-a darky Pe nov 28, 2003 2:25 am

No, ker ste že toliko popljuvali ubogega LUISA, lahko rečem, da je njegov slog pisanja res nekoliko nerazumljiv (čeprav sem jaz v bistvu razumel kaj je hotel povedati) ampak, glede na to, da ga osebno zelo dobro poznam, lahko rečem, da kar se tiče avtomobilizma lahko veliko večino med nami pelje lulat.

Kar se tiče načina in sloga vožnje, daleč prekaša skoraj vse nesramneže tukaj gor. Kar se tiče tega, da naj si kupi avtomobilček na baterije in se naj malo z njim pelje, lahko zrihtamo vožnjo z njim za volanom, pa bomo videli dragi MATEVŽ, če boš še vedno tako govoril.
Če pa smo pri poznavanju avtomobilizma, pa upam, da bo njegova stvaritev kmalu obrodila sadove in ves vložen trud. Za razliko od ostalih, si je tip sam na Avtocadu konstruiral razne dele avtomobila in jih začel izdelovati (havba, blatniko,...) in dokazuje, da ni nujno, da ti očka kupuje drage avtomobilske dodatke, ampak si jih pravi strojnik sam skonstruira in izdela.

To Luis, jaz sem s tabo!
Sej ko bo končal, boste videli!!!!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov