luis je napisal/-a:zgleda.....da se uni clar...al kaj ze je nerazume v elektroniko na skyline-u!!!!in v ovinek tako tud na ravnini..impreza inevo...nimata kaj praskat!!!!....in uno kaj je izvalu polo***bla bla.........da elektronika prične uravnavat avto,ko je ze prepozno!...to ne drzi!!!!......no sej odvisno kaj pomeni za njega prepozno:)))posnetki dobro povedo!!!kaj skyline zmore!....se driver-ji,japonski dryver-ji trdijo da skyline gt-r34 je 1A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alora na kazza posnetek.....na kaaza.prikazuje.....testno dirko med avti!skyline gt-r33 pa gt-r34,evovI,honda nsx,mazda rx-8,in skyli gt-r sisa vse!!.......vse!!!to moraste videt!!!...........Skyline ZAKON!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tuningcar je napisal/-a:Fant je pac navdusen in kaj nebi bil, skylain gtr je stroj da ga ni vecjiga:) Sam kaj ma naslov tuki veze pa ne vem?
LP,Sandi
PoLOdivjan je napisal/-a:Tuningcar je napisal/-a:Fant je pac navdusen in kaj nebi bil, skylain gtr je stroj da ga ni vecjiga:) Sam kaj ma naslov tuki veze pa ne vem?
LP,Sandi
se mi zdi da je bil ta post bolj meni namenjen ker misli da sem oklincal skyline-a, ampak kot sm ugotovil ni dobro prebral mojga posta v temi prodaja se monstrum 93000$ al neki podobnega
luis je napisal/-a:Skyline ZAKON!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov