Na kakšen način to obnavljajo?
Evo tale je najbolj boga...druge so pa OK

Hvala!
LP
Vince
Pugi je napisal/-a:Js sm meu dost bl sfukane feltne (2), pa je blo tm 7K. Moja nova feltna je pa 48000, tko da se splača. Mel sm pa čist porajsano, skrivljeno u 0 (ena je bla tko skrivljena v pestu, da smo jo komej na optiko spravl.), pa še na en stran je bla tok zbrušena, da jo je ene 2cm mankal. Račun: brušenje, švasanje, barvanje. Nazaj sm dobu tako feltno, da niti približno ne morš rečt a je nova a ne.
Oprana s pervolom!
Vince je napisal/-a:No dons sem kupil felge in v resnici sploh niso tako porajsane kot je na slikah za videt...nisem mogu vrjet da slika tolk poslabša zadevo...
Sicer bom dal pa dve ali tri samo na peskanje in barvanje, eno bo najbrž treba malce zakitat al pa tud ne, tko da me najbrž ne bo ravno preveč koštalo![]()
A se da felge štrihnt nazaj na to jebačko kovinsko (svetlikajočo) barvo kot je zdaj?
LP
Vince
johnyr je napisal/-a:Vince je napisal/-a:No dons sem kupil felge in v resnici sploh niso tako porajsane kot je na slikah za videt...nisem mogu vrjet da slika tolk poslabša zadevo...
Sicer bom dal pa dve ali tri samo na peskanje in barvanje, eno bo najbrž treba malce zakitat al pa tud ne, tko da me najbrž ne bo ravno preveč koštalo![]()
A se da felge štrihnt nazaj na to jebačko kovinsko (svetlikajočo) barvo kot je zdaj?
LP
Vince
Lite felne se ne peska, ker jih tako uničiš. Že pri kovini je peskanje zadnje na spisku (beri: more bit že fejst rjava ).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov