Zdej me pa neki zanima....ali pazite, da ne spricate ubogih pescev? Torej ali vozite pocasi po luzah ali z najvecjim veseljem pohodite gas in potem v vzvratnih ogledalih opazujete razjarjene pesake? :P

Tamara je napisal/-a:Torej...vceraj je bil ravno eden tistih dni, ko je dez padal prevec, da bi odtoki ob cestah lahko pozirali vso vodo (no sej stanje je tudi sicer porazno na slovenskih cestah)...posledica: ubijalske luze na cestah...
Zdej me pa neki zanima....ali pazite, da ne spricate ubogih pescev? Torej ali vozite pocasi po luzah ali z najvecjim veseljem pohodite gas in potem v vzvratnih ogledalih opazujete razjarjene pesake? :P
X-Hair je napisal/-a:Ce se le da se umaknem.
Se pa spomnim kaksne 2 leti nazaj. Sem tako zalil enega pesca da je bil joj. Se zgodi.Jaz pripeljem okoli desnega ovinka, polno dezja je bilo in seveda nepricakovano luza. Na polno cez njo in v tistem trenutku zagledam se pesca. JAO !!! Seveda je izginil pod ZELO veliko zaveso vode. Kaj sem hotel, gasa pa naprej.
xandrej je napisal/-a:Drugo je ko pešci letajo sem in tja po zebrah čeprav vidijo, da se jim ribljižuje avto in pešec vzame avtomobilu prednost kdo naj**e? Voznik avtomobila.
kr3mn1 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Ce se le da se umaknem.
Se pa spomnim kaksne 2 leti nazaj. Sem tako zalil enega pesca da je bil joj. Se zgodi.Jaz pripeljem okoli desnega ovinka, polno dezja je bilo in seveda nepricakovano luza. Na polno cez njo in v tistem trenutku zagledam se pesca. JAO !!! Seveda je izginil pod ZELO veliko zaveso vode. Kaj sem hotel, gasa pa naprej.
jest sem kako leto nazaj enega v kranju pri vojašnici. naliv ko da bo vesolni potop. skozi najhujšo nevihto, grmenje, padanje dežja, hrup golfa 1ke dizla in šumom vode ki je brizgnila sem slišal krik groze ki je prihajal s sovoznikove strani skozi zamegljeno šipo. rekli so mi, da sta bila 2 kolesarja...
Pugi je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Ce se le da se umaknem.
jest sem kako leto nazaj enega v kranju pri vojašnici. naliv ko da bo vesolni potop. skozi najhujšo nevihto, grmenje, padanje dežja, hrup golfa 1ke dizla in šumom vode ki je brizgnila sem slišal krik groze ki je prihajal s sovoznikove strani skozi zamegljeno šipo. rekli so mi, da sta bila 2 kolesarja...
ne sta stala pod marelami pa pod drevesom poleg koles. zalil . stari...tko predirljivo se še v filmih ne derejo.
A zalil al ubil?![]()
+ 2 kolesarja v največjimu nalivu - to je pa čist njihova krivda če si jih zalil, sj sta bla tkoaltko mokra ko cucka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov