Napisal/-a Pugi Po dec 01, 2003 2:07 pm
Predpostavka, ko berete tale post. Stestirov sem ornk vse megane: cupe, 4V,limuzino,karavan, cc mam tud naštudiran.
Vozu dons: 307cc 2.0 - 100KW/138KM, 190Nm, ročni menjalnik, belo usnje, vijolčna barva, 16 col
Avto je znotrej res lep, belo usnje, beli+krom merilniki, aluminij (tud šaltkebl). Za voznika in sovoznika je odlično poskrbljeno, udobni in dobro bočno oprijemljivi sedeži, všečen volan z alumin. dodatkom. Mel je popolnoma usnjeno armaturo, izdelava filigransko natančna, res super... Pedala so zelo lepa aluminij, ogrevani zici tud tko kot pri mojmu.
Velik sm mal čez 190 in sem zlahkoto nastavu zic, ki sploh ni bil do konca nazaj, ampak je mel še ene 10 cm lufta. Ko sm nastavil zic, sm šel sedet zadej. Ne boste verjeli - uspel sem se zbasat zadej, res ni blo nevem kolk placa za noge, samo že to, da mi je uspelo je super. Torej se lahko vozijo 4 odrasle osebe, samo dvometrašev ne dajajte zadej.
Prtljažnika je kar dosti - 350 litrov, kar je podobno kot golf/307 klasa avtomobilov, le da je prostor kvadratne oblike... Pri odprti strehi je placa za en navaden kufer. cca.1mx1mx30ccm
Najhujša fora je pri vratih. ker nima loka, ampak samo šipo, se šipa avtomatsko ko hočeš odpret vrata pomakne za cca. 1cm dol. Na senzor! In stvar res deluje, tud če ful hit odpreš. Ko pa zapreš gre pa gor.
Streha se odpira in zapira nekje do 15 km/h, če greš pa hitrej pa ne, zanimivo je to, da če si na mestu in odpiraš strejo in poj spelješ, ti streha kr ostane napol odprta. Je pa to res en veličasten dogodek... Res seka !!!!
Vozu sm se ene 10 km brez strehe z zaprtimi šipami in gretjem in mrm rečt da me ni niti malo zeblo, čeprov je blo zunej 3stC.
MOTOR je bil pa prekleto razočaranje. Lena mašina u nulo. 100% sem da ga z mojmu 1.6 v 20 metrih naščijem. Sigurno, roko dam u ogenj. To sploh nč ne vleče, kot 1.1 v 206. Upam da bo 177KM mašina kej bol, ker avta ravno zaradi motorja nebi kupu.
Drgač je pa super.
PREDELAVE: Avto joka po -4cm fedrih, ker je previsok, 16 col je čist premalo za tak avto - treba bo vsaj 18col, če ne 19. Zadej bi se dal en hud spojler ene 10 cm visok.
LUČI - zadej LED tehnika seka! Spredej bomo pa že ene ksenonke zrihtal.
Splošen vtis - lepota (in kvaliteta materialov ter izdelave!!!!!!!) na vrhuncu, motor za v katrco, pride 180KM, to pa bo potem taprava stvar!
CENE:
307CC 1.6 16V 5.3MIO
307CC 2.0 16V 5570K
307CC 2.0AVT 5.8MIO
307CC 2.0 16V 130KW 6.4MIO